XLWIN wedstrijd van de week: Taxandria – GSBW

In Wedstrijd van de week door 013voetbal0 Comments

De redactie heeft de wedstrijd tussen Taxandria en GSBW verkozen tot wedstrijd van de week.

Taxandria staat eerste in de poule en heeft aan een gelijkspel voldoende om de volgende ronde te bereiken. GSBW kan theoretisch nog zeker door naar de tweede ronde. De mannen uit Goirle moeten winnen , het liefst met zoveel mogelijk doelpunten verschil en dan is het afhankelijk van de uitslag van Brabantia 2 tegen Hapert.

GSBW-trainer Dennis de Bruijn gaat in ieder geval voor de winst in Oisterwijk.

“We willen uiteraard voor de winst gaan. We hebben het vorige week tegen Brabantia 2 laten liggen. Het ontbrak ons aan scherpte in de afwerking. We kregen genoeg kansen om te scoren. We hebben een krappe selectie met 14 spelers en op dit moment zijn 5 spelers niet wedstrijd fit. Deze spelers gaan tegen Taxandria ook zeker geen speelminuten maken omdat we de competitie belangrijker vinden. De wedstrijd tegen Taxandria gaat het er vooral weer om dat we stappen maken in de speelwijze. Ik denk dat we na de wedstrijd tegen Taxandria weten waar we staan. Het besef moet er komen bij de spelers! We spelen een stapje hoger, dan worden er meer eisen gesteld met betrekking tot het voorbereiden op een wedstrijd en uitvoeren van de taken per linie en positie”

Taxandria won beide poulewedstrijden, van Brabantia 2 werd er gewonnen met 6-3 en tegen Hapert met 1-5. GSBW won van Hapert met 6-2 en verloor uit bij Brabantia met 3-2.

Het belooft een wedstrijd te worden waarin beide derdeklassers voor een goed resultaat willen gaan.

 

Plaats een reactie