XLWIN Wedstrijd van de week: Hilvaria – SV Reeshof

In 013voetbal, Wedstrijd van de week door 013voetbal0 Comments

De redactie heeft de wedstrijd tussen Hilvaria en SV Reeshof verkozen tot wedstrijd van de week

Vierdeklasser Reeshof won de eerste bekerwedstrijd knap van stadsgenoot ZIGO met 2-1. Hilvaria daareentegen verloor van RKDVC met dezelfde uitslag.

Aanstaande zondag staan de twee ploegen tegenover elkaar voor de tweede bekerwedstrijd in de poule. Wilt Hilvaria meedoen voor de tweede ronde zal het resultaat moeten behalen. Op SV Reeshof ligt er wat minder druk, zo vertelt trainer Reeshof – Ronald Los ook aan 013voetbal.

We hebben ons afgelopen zondag gemeten met een derdeklasser en omdat we gelijkwaardig waren en bij vlagen zelfs de betere in de wedstrijd, zullen we ook zondag weer uitgaan van ons eigen kracht. 
We gaan het Hilvaria zonder druk het zo moeilijk mogelijk maken. We zullen ons zeker niet gaan aanpassen”

013voetbal sprak ook met Hilvaria – trainer Henri van den Braak. De trainer is begonnen aan zijn eerste seizoen bij Hilvaria.

We zien de bekerwedstrijden als oefenwedstrijden, we zijn sinds een week pas zo goed als compleet. Het belangrijkste is dat we een team zijn en stappen blijven maken om zo goed mogelijk te presteren in de competitie. Uiteraard is het leuk als we verder kunnen komen in de beker! “

Zondag 10 september 14.30 uur is de aftrap op Sportpark de Roodloop in Hilvarenbeek.

Plaats een reactie