Wie maakt kans op de eerste periodetitel ?

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

Aankomend weekend is het alweer de 8e speelronde van de competitie. Welke ploegen uit ‘013’ maken kans op een periodetitel? De perioden zijn voor de 1e t/m 5e klasse verdeeld over 8 wedstrijden voor de 1e periode en 9 wedstrijden voor de 2e en 3e periode. 


1e klasse C
De 1e klasse C, waar SC ‘t Zand en ook Nemelaer in uitkomt. Beide ploegen maken in deze eerste periode geen kans op de titel. Wel is het noemenswaardig te melden dat SC ‘t Zand het prima doet in deze klasse. SC ‘t Zand staat namelijk met 11 punten ( 4 punten achter de koploper) op een keurige derde plaats. Nemelaer staat met 8 punten op de elfde plaats, hiermee wordt ook duidelijk aangegeven hoe klein de verschillen zijn in deze klasse.


2e klasse E
In deze klasse waar onder andere Sarto en VOAB in uitkomen, heeft Sarto de beste papieren om de periodetitel te bemachtigen. Sarto is met 18 punten koploper, achtervolgd door Cluzona en Roosendaal met 16 punten. Aanstaande zondag is het Sarto-VOAB, bij winst pakt Sarto de periodetitel. Buiten het feit dat het een beladen wedstrijd is, zal ook VOAB (met 11 punten) voor de winst willen gaan, om aansluiting te blijven houden met de bovenste plaatsen. Een prachtige derby dus op sportpark Westend in Tilburg-Zuid. 

©voetbal.nl


2e klasse F
Hilvaria en Beerse Boys, beide komen uit in deze klasse. Hilvaria op plaats 12 met 6 punten, Beerse Boys op plaats 13 met slechts 3 punten. In deze klasse staat RKVVO aan kop en maakt de beste kans op de eerste periodetitel.


2e klasse G
SvSSS, als enige ‘013’ club in deze klasse, staat met 10 punten op een prima 8e plaats. Vianen Vooruit is koploper en zal hoogstwaarschijnlijk de periodetitel gaan bemachtigen.


Derde klasse B
In deze klasse heeft Bavel de beste papieren, maar wordt achtervolgd door TSV Gudok, dat erg knap op de 2e plaats staat en 2 punten minder. Ook VV Gilze maakt theoretisch nog kans. VV ZIGO staat een-na-laaste met 4 punten. 

©voetbal.nl


Derde klasse C
VV Trinitas Oisterwijk, als enige ‘013’ club in deze klasse, staat met 9 punten op de 8e plaats. Koplopers CHC en FC Engelen (14 punten) hebben de beste papieren. Aanstaande zondag is het FC Engelen – VV Trinitas Oisterwijk.


Vierde klasse C 
Blauw Wit’81 en Berkdijk, beide uitkomend in deze klasse. Blauw Wit’81 (6e plaats met 11 punten) en Berkdijk (11e plaats met slechts 2 punten). In deze klasse staat RWB aan kop met 19 punten en is de eerste periodetitel zo goed als zeker voor de Waalwijkers.


Vierde klasse D 
In deze klasse komend liefst 11 ploegen uit de regio ‘013’. De top 3 bestaat uit Jong Brabant, OVC’26 en GSBW. De beste papieren zijn natuurlijk voor Jong Brabant, dat het aanstaande zondag in eigen huis opneemt tegen VV Riel. Bij winst is Jong Brabant periodekampioen, bij een ander resultaat kan de titel zomaar naar OVC’26 of GSBW gaan.

©voetbal.nl


Vierde klasse F
In deze klasse staat Nulandia er het beste voor wat betreft de eerste periodetitel. VCB staat een-na-laatste met slechts 4 punten uit 6 wedstrijden.


5e klasse B
Gloria UC en SVG komen uit in deze klasse. Dit is de stand van zaken. SVG is met 0 punten samen met Advendo hekkensluiter.

©voetbal.nl

 


5e klasse D 
SVSOS en EDN’56. Beide ploegen maken geen kans op een periodetitel. In deze klasse heeft Tongelre de baste papieren. SVSOS staat met 6 punten op de 12e plaats. EDN’56 met 11 punten op plaats 8.Foutje gezien of iets gemist?
Mail ons via info@013voetbal.nl 

Plaats een reactie