Wedstrijd van de week: VV Riel – SV Reeshof

In Wedstrijd van de week door 013voetbal0 Comments

Wedstrijd van de week. 


Foto: Archiefbeeld VV Riel 

Storm Ciara zorgde voor een algehele afgelasting in het amateurvoetbal. En zo ook wedstrijden in de Eredivisie. Geen wedstrijden.. Als verslaggever, mis je het voetbal elke week. Elk team heeft zijn belangen. Waar storm Ciara zorgde voor overlast, staat komend weekend storm Dennis op het programma. Zorgt storm Dennis dan ook weer voor afgelastingen? Dat is ook als verslaggever, het lastige, snel schakelen als er een afgelasting is.. je kiest een wedstrijd van de week, maar gaat betreffende wedstrijd wel door ? Wel is er in ieder geval een keuze gemaakt voor de ‘wedstrijd van de week’.  Deze week is dat uit de vierde klasse D. 

 
VV Riel-SV Reeshof
SV Reeshof was het vorige seizoen wisselvallig, en promoveerde niet.. Het was achteraf jaloers op buurman TSV Gudok dat wel promoveerde, en het nu ook goed doet in de derde klasse. Jurgen Bouwens en SV Reeshof gaan met elkaar door het komende seizoen, en de ploeg uit de Reeshof zorgt voor goede resultaten. Ook het veldspel is goed en dat zorgt ervoor dat SV Reeshof derde staat achter, GSBW en de Spoordonkse Boys.. In de tweede periode staat SV Reeshof er heel goed voor, achter GSBW, dat op weg is naar het kampioenschap…Dat maakt het affiche erg aantrekkelijk..

VV Riel doet het naar behoren met hoofdtrainer Nick van Vugt. Beide partijen gaan nog graag met elkaar door. VV Riel nestelt zich goed in de vierde klasse D… Met leuk voetbal, kan het soms tegen een zeperd aanlopen, maar won het laatst van Audacia en is VV Riel te goed om te degraderen uit de vierde klasse D.

Kan SV Reeshof de goede lijn doorzetten? Of gaat VV Riel stunten?
Verslaggever E.van Hoek is erbij op sportpark D’n Krim!

Plaats een reactie