Wedstrijd van de week | VOAB – VV Rijen

In Wedstrijd van de week door 013voetbal0 Comments

WEDSTRIJD VAN DE WEEK | We zijn alweer aangekomen bij speelronde drie in de competitie. De wedstrijd van dit weekend is een prachtig affiche. Op sportpark van den Wildenberg in Goirle staat de wedstrijd tussen VOAB en VV Rijen op het programma in de tweede klasse E. 


Foto:©Roel van Gorp

Uitslag vorige seizoen:

VOAB – Rijen 2-2
23. Pieter van der Heijden 1-0
51. Thomas Dols 1-1
81. Bram Weijerman 1-2
83. Joran Beerens (pen.) 2-2

 

 
We zijn alweer aangekomen bij speelronde drie in de competitie. De wedstrijd van dit weekend is een prachtig affiche.

Op sportpark van den Wildenberg in Goirle staat de wedstrijd tussen VOAB en VV Rijen op het programma. Beide ploegen zijn de competitie goed gestart, VOAB met een gelijkspel tegen Beek Vooruit (2-2) en vorige week een overwinning op bezoek bij Uno Animo (0-3). VV Rijen begon de competitie met een knappe overwinning op bezoek bij SC Kruisland (1-3) en vorige week won het in eigen huis van Madese Boys (3-2). Een goede start van beide ploegen dus…  en ze doen over het algemeen weinig voor elkaar onder.


 

Dat is ook terug te zien in de uitslagen van vorig seizoen. Zowel in Goirle als in Rijen werd vorige seizoen 2-2 gelijkgespeeld, waarbij voornamelijk in Rijen de ploeg uit Goirle zich tekort deed…Voor beide ploegen staat er dit seizoen ook een nieuw hoofdtrainer. Werner Cools bij VOAB en Freddy Kruijs bij VV Rijen. Ondanks dat de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd zijn, zijn de doelstellingen anders.. VV Rijen wil meedoen (bovenin de middenmoot), wedstrijden winnen en kijken of er net als vorig seizoen een periode gewonnen kan worden. Bij VOAB willen ze toch iets meer dan dat… daar heeft het ook de kwaliteiten in de ploeg voor, maar dan zal het in tegenstelling tot vorige seizoen bijvoorbeeld nu wel moeten winnen van VV Rijen. Om 14.30 uur is de aftrap, onder leiding van scheidsrechter Nick Ooms.


Plaats een reactie