Wedstrijd van de week | Jong Brabant-VV Riel

In Wedstrijd van de week door 013voetbal0 Comments

Vierde klasse D. 


De competitie gaat zo snel, dat het alweer in de fase zit, dat er prijzen worden vergeven. In eerdere berichtgeving stond al een mooi overzichtje, van welke ploegen kans hebben op een periodetitel. Binnen de regio ‘013’ zijn er twee met de beste papieren, Sarto, dat aanstaande zondag VOAB ontvangt in eigen huis. De tweede ploeg is Jong Brabant.


Jong Brabant, de ploeg van trainer Boy v/d Bogaard ontvangt in Berkel Enschot VV Riel van trainer Nick van Vugt. Toen de indeling bekend werd gemaakt, was bij de verslaggever van 013voetbal.nl wel bekend, dat Jong Brabant wel de grootste kampioenskandidaat is in de vierde klasse D. De ambitieuze vereniging uit Berkel Enschot, snakt al seizoenen naar een stap hogerop. Echter, lukte het de afgelopen seizoenen niet, buiten dat Jong Brabant zelf steken liet vallen in de nacompetitie, had het ook te maken met betere ploegen als OVC’26 en TSV Gudok. Nu staat aanstaande zondag de eerste periodetitel op het spel, Jong Brabant won vijf keer, en speelde twee keer gelijk, en heeft dus nog de ongeslagen status. De periodetitel kun je maar beter al hebben, maar Jong Brabant zal het liefst kampioen willen worden, en de stap willen maken naar de derde klasse.

En dan tegenstander VV Riel. VV Riel promoveerde het vorige seizoen van de vijde naar de vierde klasse. Vooraf werd het doel gesteld, handhaven in de vierde klasse. Nu de nodige wedstrijden onderweg, lijkt de ploeg van VV Riel trainer Nick van Vugt stevig mee te draaien. VV Riel manifesteert zich ontzettend sterk in de vierde klasse, en dat resulteert in een hele knappe zesde plek. VV Riel won vier keer, verloor drie keer, en de nederlagen waren met minimale verschillen. Zoals in het interview te lezen was van Bram Rutten is Nick van Vugt de ideale trainer bij VV Riel. En waarom zou VV Riel Jong Brabant niet kunnen verrassen?

We kijken uit naar dit prachtig affiche, en onze verslaggever E.van Hoek zal bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Plaats een reactie