Wedstrijd van de week | FC Tilburg-TSC + voorbeschouwingen

In 013voetbal, Wedstrijd van de week door 013voetbal0 Comments

 

Laten we beginnen, dat ons platform 013voetbal.nl groeit…medio maart 2020 komen we dan ook met geheel vernieuwde website. We hebben als 013voetbal een klein select gezelschap, wat werkt aan het amateurvoetbal, heren en vrouwenvoetbal. Uitslagen, TOTO, wedstrijdverslagen,natuurlijk de REGIO 013-CUP en verslaggevers die graag een wedstrijd bezoeken. Wij als redactie kiezen een wedstrijd van de week, wat voornamelijk onze verslaggever E.van Hoek kiest in aanloop naar de volgende speelronde.


Twee weken geleden was het Sarto-VV Rijen, twee ploegen die vallen onder ons platform, en twee ploegen die een hele aantrekkelijke wedstrijd op de mat legde. Wat was het een geweldige wedstrijd, passie,strijd, en wat werd er in een hoog niveau gevoetbald. Ongeacht, de verdiende winnaar of niet…Het was een mooie middag! Afgelopen zondag was verslaggever E. van Hoek bij VV ZIGO-VV Bavel, beide ploegen zorgden voor een aantrekkelijke en positieve wedstrijd…VV Bavel won, ZIGO speelde een verdienstelijke pot en heeft kwaliteit ingeleverd. Dit wordt ook meegenomen in het verslag…net als de sfeer, die er niet was afgelopen zondag. Een verslaggever maakt vaak een momentopname mee..

Waarom er gewerkt wordt aan 013voetbal.nl en waarom zijn we trots?

Onze 013-CUP is een groot succes, vrouwen/heren, zeer positief en dat blijft met de week groeien. Als verslaggever, kies je voor de wedstrijd van de week, worden de programma’s/uitslagen opgesteld, soms een column en een verslag van de wedstrijd van de week.

Voordat we overgaan naar de wedstrijd van de week, lichten we ook een aantal andere mooie wedstrijden uit.

VV Viola-Jong Brabant
VV Viola trainer Richard de Beer houdt vertrouwen in VV Viola, de resultalten zijn wisselvallig, een 2-1 nederlaag bij GSBW zoals vorige week. Jong Brabant kent ook een wisselvallige periode, ondanks dat Boy v/d Bogaard nog twee seizoenen doorgaat. Een prachtige affiche op het mooie sportpark Alpheim.

SV Reeshof-Audacia
Iedereen is er wel over uit, SV Reeshof is de verrassing van het seizoen, en gaat het in de tweede seizoenshelft het goed doen. Winnen bij Jong Brabant vorige week, het smaakt naar meer. Audacia verloor bij VV Riel, aan trainer Hans Richters de uitdaging om snel succes te halen met Audacia.

Molenschot-Gloria UC
Gloria UC doet het onzettend goed in de vijfde klasse met de kans op promotie. Trainer John Janssens heeft bij het ambitieuze Gloria UC nog verlengt. Molenschot uit zijn vervelende wedstrijden. Maar met het oog op promoveren moet er gewonnen worden.

VOAB-
Roosendaal
Ook met een eigen verhaal, want met VOAB gaat het niet zo goed…Zondag heeft het kans op eerherstel en de weg weer naar boven in te slaan.

Berkdijk 
op het punt van degraderen…OVC’26 wil ook promoveren in de vierde klasse D. Krijgt Rob van Belkom VV ZIGO nog aan de praat? Het gaat goed met VV Riel, complimenten voor hoofdtrainer Nick van Vugt en de selectie.

Wedstrijd van de week

FC Tilburg-TSC
Trainer Sofus de Rooij gaat naar Blauw Wit’81, en was een echte clubman voor TSV LONGA/FC Tilburg en het bestuur. Sofus de Rooij heeft het maximale gegeven voor FC Tilburg, maar is ook wel klaar maar de lakse mentaliteit, en het verloop van spelers. Degraderen uit de eerste klasse kan, maar ook nu weer onderin bivakkeren in de tweede klasse is pijnlijk. Voor FC Tilburg, nu de strijd om DESK onder zich te houden…

Verslaggever E. van Hoek bezoekt zondag de wedstrijd tussen FC Tilburg-TSC aan de Spoordijk. 

Plaats een reactie