Voorbeschouwingen zondag 13 oktober.

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments


Vianen Vooruit-SvSSS
Aanstaande zondag staat de wedstrijd Vianen Vooruit-SVSSS op het programma in de tweede klasse H . De koploper tegen achtervolger SvSSS. SvSSS leed vorige week een zure nederlaag. Vianen heeft al zijn wedstrijden tot nu toe gewonnen en nog geen enkele doelpunt tegen gehad.

Gaat het SvSSS lukken om te scoren tegen Vianen en wellicht hun eerste nederlaag bezorgen?

‘Een aantal spelers komen terug van blessures en kunnen we hopelijk op een bijna volle sterkte afreizen naar Vianen. Met een topfitte groep kunnen wij elke tegenstander aan. Dat hebben we wel laten zien. Vorige week beschouwen we als een incident en zullen we tegen Vianen dus TOP moeten zijn om een TOP prestatie te leveren.

SvSSS-trainer Cemal Yilmaz


Sarto-VV DESK
In Tilburg ontvangt Sarto promovendus VV DESK uit Kaatsheuvel. VV DESK heeft slechts 1 puntje kunnen behalen uit de afgelopen drie wedstrijden, vorige week speelde het bij mede-promovendus TSC Oosterhout een 1-1 gelijkspel. Sarto is mede-koploper met liefst 9 punten uit 3 wedstrijden en zullen hoofdtrainer Max Raeven en zijn mannen in eigen huis uiteraard voor de volle winst gaan. Een moeilijke opgave voor VV DESK-hoofdtrainer Tom Heijkoop en zijn ploeg.

Kan Sarto wederom winnen en bovenaan de ranglijst blijven?…

Om 14.30 uur is de aftrap op sportpark Westend.


SC Kruisland-VOAB
In de tweede klasse E staat er een prachtige affiche op het programma. SC Kruisland presteert al seizoenen goed in de tweede klasse, met als hoogtepunt een knappe 3e plek in 2016. Het vorige seizoen werd het 4e, en wil dat dit seizoen graag evenaren. SC Kruisland is de competitie goed gestart, met zes punten uit drie wedstrijden. Alleen tegen koploper VV Rijen werd er verloren. Tegenstander VOAB is onder trainer Werner Cools aardig gestart, al heeft het zich wel tekort gedaan in de vorige wedstrijd tegen VV Rijen, waar het verloor door persoonlijke fouten. Vorig seizoen won Kruisland in eigen huis met 2-0 , maar in Goirle was het kansloos en verloor met 5-2. Een spannende pot dus tussen twee voetballende ploegen. VOAB is volgens velen, de best voetballende ploeg, en zal dat snel willen omzetten in overwinningen. 


De Valk – Hilvaria
Het vorige seizoen staat nog op het netvlies, de start van Hilvaria toen, was ook teleurstellend en eindigde Hilvaria als 4e aan het einde van het seizoen. Hilvaria trainer Henri v/d Braak zal het zich anders hebben voorgesteld. Vooral het aantal tegendoelpunten in eerste drie wedstrijden zijn zorgwekkend,  6 tegen RKVVO, 6 tegen Mierlo-Hout, en 3 vorige week tegen Marvilde. Tegenstander de Valk is wel goed gestart, het haalde zes punten uit de eerste drie wedstrijden. Voor Hilvaria en trainer Henri v/d Braak tijd voor een ommekeer, en hopen dat ze zondag de eerste punten kunnen bijschrijven.


VV Gilze – Oosterhout
VV Gilze was de betere ploeg tegen Bavel de vorige wedstrijd, maar beloonde zichzelf niet. Het eindigde in 0-0. De competitie is pas net onderweg, Gilze staat 7e, en is gezien de knappe resultaten van het vorige seizoen, zeker kanshebber op het kampioenschap. Elke thuiswedstrijd weten de toeschouwers massaal de weg te vinden naar het prachtige sportpark Verhoven, en zien een goed voetballende ploegen onder leiding van trainer Jeremy Buchly. Tegenstander Oosterhout is wisselvallig, en zal niet prettig naar VV Gilze afreizen. In de beker won VV Gilze met 11-0 van Oosterhout.

Kan VV Gilze de aansluiting vinden in de top van de derde klasse?            

TSV Gudok-Irene’58
TSV Gudok promoveerde naar de derde klasse, iets waar de ploeg al seizoenen naar lonkte. Het voetbalde aantrekkelijk, en had in trainer Hans Staps een goede trainer. Hans Staps maakte de overstap naar de Beerse Boys, Ronald Boudewijn nam het stokje over. In de eerste twee wedstrijden, behaalden TSV Gudok vier punten, en is het zeker een ploeg, als die in tact blijft, die ook in de derde klasse in de top kan meedraaien.  Tegenstander Irene’58 maakte in de voorbereiding weinig indruk, met zeer moeizame wedstrijden, en naar verwachting zal Irene’58 geen rol spelen in deze klasse als het gaat om de prijzen. TSV Gudok kan zich een goede dienst bewijzen, door te winnen zondag.

SVG-The White Boys
The White Boys, een ploeg, waar veel over te zeggen en te schrijven valt. Buiten de goede prestaties, met veel oud profs, was het afgelopen week weer onrustig bij The White Boys.  De suikeroom Sebastiaan Sluijmers van The White Boys is niet meer welkom bij de club, en heeft een terreinverbod gekregen. Er heersen grote problemen qua kosten, iets waar door veel andere mensen, om gelachen zal worden. Clubman Pieter Elias wil graag met SVG de eerste punten gaan halen, net als het vorige seizoen, beschikt de ploeg over genoeg kwaliteit. Tot op heden verloopt het nog zeer moeizaam, het verloor drie keer, TPO, TVC Breda en Molenschot wonnen van SVG. Net als bij vele verenigingen, is het voor trainer Pieter Elias heel belangrijk, dat hij beschikt over zijn volledige groep, en niet net als laatst acht afwezigen die een festival verkozen boven het voetballen bij SVG. Gezellig wordt het sowieso, want na de wedstrijd, is er weer een DJ aanwezig. Op naar de drie punten voor SVG en trainer Pieter Elias. 

Plaats een reactie