Volharding- SVSSS 1-2

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

Tweede klasse H.


SvSSS wint zijn 2e wedstrijd op rij en eindelijk weer eens een uitwedstrijd. SvSSS begint sterk en is de 1e helft de bovenliggende partij. Buiten een vrije trap op de paal, geeft het niets weg. SvSSS creëert wederom een handvol kansen en maakt er maar 1. In de 17e minuut is het Jim de Laat die de bal binnen schiet op aangeven van Bram van den Bijgaart, die vooraf de bal verovert van een centrale verdediger.  Volharding kreeg maar geen grip op de aanvallers van SvSSS . maar de aanvallers vergaten om toe te slaan. Volharding is blij dat ze maar met 1 doelpunt achterstand de rust ingaan.

Na rust komt SvSSS goed uit de startblokken en krijgt een grote kans. Op wederom aangeven van Bram van den Bijgaart in de 51e minuut,  mag Stefan Dekkers de bal binnen schieten, maar strand op de keeper. Direct in de omschakeling krijgt Volharding de beste kans. Een voorzet vanaf rechts wordt op één meter van de doellijn op de paal gemikt. SvSSS komt hierbij goed weg. Even later in de 58e minuut kiest Stefan goed de diepte en wordt prima bediend door Jim de Laat. Zijn individuele actie bekroond hij met een hard diagonaal schot langs de keeper: 1-2. Hierna gaat de wedstrijd op en neer. Mogelijkheden voor beide ploegen blijft steken en mede door prima keeperswerk van Bjorn Boer haalt SvSSS de winst binnen en blijft goed meedoen in de tweede klasse H.

Trainer Cemal Yilmaz:

‘Al met al een verdiende overwinning! We moeten Volharding in de eerste helft al met het hoofd omlaag de kleedkamer insturen. Belangrijk was om in de 2e helft vanuit dezelfde speelwijze Volharding te bespelen, ondanks de andere teamorganisatie van Volharding.  Wedstrijden leren winnen door collectief tot het einde van de wedstrijd met en voor elkaar alles over te hebben. Dat hebben ze vandaag laten zien en ben ik trots op deze manier. Nu zaak om de laatste twee wedstrijden voor de winterstop met dezelfde instelling en goed resultaat af te sluiten.’

Plaats een reactie