Versterkt BE’79 opent zaalvoetbalseizoen tegen FCK de Hommel

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

ZAALVOETBAL | Zaalvoetbalvereniging BE’79 heeft zich voor komend seizoen enorm versterkt en opent het seizoen as vrijdag 16 augustug met een oefenwedstrijd tegen FCK de Hommel. 

Aanstaande vrijdag 16 augustus  speelt ht eerste team van BE’79 een oefenwedstrijd tegen de kampioen van het afgelopen jaar in de eerste divisie B. De club uit Den Bosch heeft een paar bekende in de gelederen zoals de Belgische zaalvoetbaltopper Karim Bali, oud betaald voetballer Anouar Hadouir en Tilburger Najib El-Allouchi.

BE’79 heeft ook een aantal wijzigingen ondergaan. Naast een aantal vertrokken spelers zijn er ook een aantal nieuwe gezichten te bewonderen. Van CFM/Transito uit Werkendam komt Kevin Cornet die op het veld uitkomt voor Unitas Gorinchem (Zo.). Van Gelko Hasselt (B) komt 20-voudig international Anes Beslija en Adnan Alisic. Ook Sergio Kawarmala komt uit Belgie namelijk van Celtic Houthalen. Tevens maakt Tilburger Appie Marouane zijn opwachting. Appie speelde  het afgelopen seizoen bij eredivisionist Futsal Apeldoorn. Ook is er jonge aanwas. Als tweede keeper komt Jop Poelijoe. Jop komt op het veld uit voor eersteklasser EFC uit Eersel. Van Topklasser Totelos uit Eindhoven komt Joey van Hoof de gelederen versterken. Joey heeft in het verleden bij de jeugd van FC Eindhoven gespeeld en al op jonge leeftijd ervaring opgedaan in de eerste divisie.

Al met al staat  er een leuke selectie in Berkel-Enschot. De wedstrijd BE’79-FCK de Hommel vangt aan om 21.00 uur in sporthal ‘t Ruiven te Berkel-Enschot.

Technische staf voor komend seizoen bestaat uit: Koen Schollen, John Adriaansen en Jeroen Hakkert

Selectie BE’79 2019/2020:Dennis Kapteijn, Mohamed Marouane, Jeroen Hakkens, Imad Kharichef, Piet Adams, Kenneth van de Wiel, Reggy Elias, Kevin Cornet, Sergio Kawarmala, Joey van Hoof, Abderrahim Marouane, Anes Beslija, Adnan Alisic en Jop Poelijoe.

013voetbal.nl wenst BE’79 in het nieuwe seizoen heel veel succes! 

Plaats een reactie