Vereniging Willem II in samenwerking met Top Girls Academie

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

Sinds vrijdag 27 september 2019 zijn we officieel van start gegaan met de Vereniging Willem II Top Girls Academie. De afgelopen maanden hebben we al heel wat talenten getraind en gaan we verder met hun. Het is de bedoeling dat ze opgeleid worden tot speelster bij een betaald voetbal organisatie. We starten met een O17 meidenteam en een eerste damesteam. Daarvoor zijn we op zoek naar nog meer talentvolle meiden en senioren die met ons de strijd aan willen gaan naar deze 2 toekomstige succesvolle teams. We gaan ons zo hoog mogelijk inschrijven voor de competitie Dames 1. De bedoeling is om met zowel talentvolle meiden van 15 jaar en ouder als ervaren speelsters de competitie bij de senioren dames in te gaan. Als je meedoet met ons is er niet alleen training op voetbalgebied, maar ook op mentaal gebied, kracht- en hersteltraining, etc.

De trainingen staan onder leiding van Ali Tuharea: de huidige trainer van Fortuna ’54 Sittard VR1 en Ben Ranoe.

                                                                       
Ali Tuharea
Trainer dames 1 Fortuna Sittard ’54 Sittard
Oud trainer RKC, Den Bosch
OJC Rosmalen O17      

      
Ben Ranoe
Ranoe Football Agency

Ben je maximaal 25 jaar oud en wil je volgend jaar de overstap maken naar Vereniging Willem II, meld je dan aan voor de gratis training. De training wordt gegeven op zondag 29 december.

Het is de bedoeling dat we naast het dames 1 team ook gaan trainen met een talentengroep o17. Voor de training zullen wij jullie informeren wat onze plannen precies zijn. Heb je nog een vriendin/zus die net zo goed kan voetballen als jij, schrijf haar dan ook in voor de gratis training.

Meer informatie

Wanneer: 29 december van 11.00 uur – 12.30 uur                                                        
Waar: Vereniging Willem II, Heikantlaan 110, Tilburg                                                                
Kosten: Gratis
Voor informatie of Inschrijving: Jeroen@willem2.net / 06-53325817

Plaats een reactie