Update REGIO 013-CUP ’19/’20 Heren

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

UPDATE.Verloop

De REGIO 013-CUP 2019/2020 is inmiddels beland bij de 2e speelronde van de poulefase. De organisatie is momenteel erg tevreden met het verloop, hoe clubs, teams en alle andere betrokkenen vele postieve reacties geven. Daarnaast verlopen alle wedstrijden sportief en hebben de scheidsrechters gelukkig niet veel gele en/of rode kaarten hoeven te noteren. De 2e speelronde (welke vóór 1 december gespeeld dient te worden) is inmiddels afgelopen dinsdagavond gestart. VV Helvoirt heeft daarin zijn 2e wedstrijd winnend afgesloten en als eerste ploeg zich verzekerd van de achtste finales. Kortom: de organisatie en alle betrokkenen zijn tevreden over het verloop, gaan we graag positief  verder in dit mooie bekertoernooi en gaan we zelfs dit seizoen nog een ‘pilot’ draaien met 8 vrouwenteams om vervolgens in de nieuwe seizoenen de REGIO 013-CUP ook voor de vrouwen te organiseren.

Uiteraard is het als organisatie ook niet altijd zonder slag of stoot, zo hebben we te maken met verschuivingen van speeldata, locaties, scheidsrechters etc… Om dit verder in dit bekertoernooi zoveel mogelijk te minimaliseren wil de organisatie graag de clubs, trainers, teamleiders etc. opnieuw de aandacht voor de volgende onderwerpen…

Speeldata/tijd

De thuispelende ploeg is verantwoordelijk voor het afstemmen van een speeldatum/tijd met de tegenstander. De thuispelende ploeg is dan ook verantwoordelijk om dit uiterlijk 10 dagen vantevoren door te geven aan de organisatie middels een e-mailbericht naar info@013voetbal.nl


Bevestiging/aanstelling scheidsrechter
Op het moment dat we de speeldata/tijd hebben ontvangen zal onze scheidsrechter-coordinator een passende scheidsrechter aanstellen en ook dit per e-mail aan beide clubs bevestigen en een wedstrijdformulier toesturen. Dit doen we naar de bij ons doorgegeven en bekende e-maildressen. Heeft u het idee dat we niet de juiste e-mailadressen gebruiken? Stuur ons dan svp een e-mailbericht met daarin de juiste e-mailadressen vermeld welke wij mogen/moeten gebruiken voor de aanstellingen van scheidsrechters en wedstrijdformulieren.


Wedstrijdformulier
Naast bovenstaande is de thuisspelende ploeg ook verantwoordelijk om binnen 48 uur na afloop van de gespeelde wedstrijd het wedstrijdformulier digitaal volledig ingevuld en ook per e-mail toe te sturen naar info@013voetbal.nl


Reglement
Regelmatig krijgen we nog vragen van trainers en/of teamleiders over zaken die lang en breed besproken, benoemd en zelfs beschreven staan in het reglement. Als organisatie doen we zoveel mogelijk om deze informatie te verspreiden aan de betrokkenen. Zo hebben we zelfs een papieren reglement overhandigd aan de aanwezigen trainers/leiders op de seizoensopening / loting poulefase op vrijdag 30 augustus bij GSBW. Het reglement is vervolgens altijd te downloaden via de website. KLIK HIER om het reglement te downloaden. Wordt uw vraag niet beantwoord in het reglement of mist u iets? Dan vernemen we dat uiteraard heel graag! 


Poules/wedstrijdschema
Alle poules, geplande wedstrijden, uitslagen en stand per poule zijn te vinden op een aparte pagina op de website. KLIK HIER voor het overzicht of neem een kijkje onder het menu REGIO 013-CUP voor andere zaken en informatie.


Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen of bent u ergens niet tevreden over? Wij horen dit graag! Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail via onderstaande contactgegevens. 

E: info@013voetbal.nl
T: 013 203 20 15

Plaats een reactie