Uitleg: XLWIN Team van de week / maand.

In Specials door 013voetbal0 Comments

013voetbal is dit seizoen gestart met twee nieuwe “specials” team van de week en team van de maand.

Hoe werkt het ?
Na elk gespeelde beker en competitieronde maken we op zondagavond of maandag het “Team van de week” bekend. Op basis van resultaat, spel en sportiviteit maakt de redactie een keuze. Er wordt geen team samengesteld van spelers van verschillende clubs , het team van de week is een team dat standaard samen speelt.

Op de laatste speelronde van iedere maand wordt het laatste “Team van de week” bekend gemaakt. Van de teams van de week in die maand wordt 1 team verkozen tot “Team van de maand” op basis van prestaties in die maand. Het Team van de maand ontvangt voor het gehele team danwel voor de club een prijs.

Prijsuitreiking Team van de maand:
De prijsuitreiking van het “team van de maand” wordt maandelijks onder genot van een hapje en drankje gehouden bij onze hoofdsponsor in Berkel-Enschot. Het team van de maand wordt na de bekendmaking van de laatste team van de week in desbetreffende maand op de website en Facebookpagina bekend gemaakt. De prijsuitreiking zal hoogstwaarschijnlijk op elke laatste of eerste maandag van de maand plaatsvinden. Uiteraard communiceren wij elke maand op tijd de data en tijdstippen aan het ”team van de maand”. We verwachten van het team van de maand dat er minimaal 3 speler/stafleden aanwezig zullen zijn bij de uitreiking.

Informatie over de prijzen worden elke maand vooraf bekend gemaakt op de website en facebookpagina.

´013´-clubs:
Nog even alle deelnemende”013″ clubs op een rijtje:

AUDACIA
BLAUW WIT’81
BROEKHOVEN
OVC’26
SV REESHOF
FC TILBURG
SVG
SARTO
VOAB
VV RIEL
GSBW
TAXANDRIA
JONG BRABANT
SVSOS
HILVARIA
OISTERWIJK
NEVELO
SVSSS
RKDSV
WSJ
ZIGO
TSV GUDOK
SC’ t ZAND
WERE DI
VV VIOLA
GLORIA-UC
VCB
UNO ANIMO
VV GILZE
BEERSE BOYS
EDN’56
VV RIJEN
VV BERKDIJK
VV DESK

 

Plaats een reactie