Tuldania – SV Reeshof 2-4

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

Vierde klasse D.


Onder winterse omstandigheden werd er zondagmiddag al om 2 uur afgetrapt in Esbeek. SV Reeshof ging op bezoek bij Tuldania en wil vol gaan voor de 2 e periode. Dan moet er ook gewonnen worden in Esbeek. SV Reeshof begon voortvarend en binnen één minuut lag de bal al in het netje. Echter, kon Reeshof niet lang van de voorsprong genieten, want één minuut later was het alweer 1-1.


Toen gebeurde er in minuut 25 iets heel vervelends aan de kant van Tuldania. In een ‘fair’ duel aan de zijlijn schoof een Tuldania-middenvelder akelig door over de natte grasmat vol met zijn hoofd tegen een betonnen paal. Al gauw zagen de mensen in- en rondom het veld dat het foute boel was. De speler schreeuwde het bij elkaar, want heel zijn hoofd lag open. Helaas moest de ambulance er ook nog aan te pas komen, waardoor de wedstrijd tijdelijk werd gestaakt.


Maar goed. In overeenstemming met de scheids en beide clubs is er toch door gevoetbald. Het stond 2-2 in de 25e minuut toen de bal weer ging rollen. Kort na de lange onderbreking kreeg Reeshof op het eerste gezicht toch wel een goedkope penalty. Maar met sinterklaasavond op komst pakte Reeshof dit cadeautje maar al te graag uit. Remco Marcelis schoot de bal feilloos binnen vanaf 11 meter: 2-3. Tuldania was zichtbaar aangeslagen van het incident en kwam eigenlijk niet meer lekker in de wedstrijd. SV Reeshof voetbalde goed door en creëerde wederom grote kansen. Toch deelde Tuldania aan de andere kant ook nog paar kleine speldenprikjes uit. In de 75 ste minuut ging de bal wederom om de stip, omdat Reeshof-spits Tom Siliakus onderuit werd getrapt. Wederom was het Remco die de bal vanaf 11 meter keurig binnen schoot.


Het was een lange dag voor de mannen op het veld. Reeshof zal vooral blij zijn met de drie punten en Tuldania zal vooral blij zijn als hun middenvelder er weer snel bovenop komt.

Plaats een reactie