Trainer Hans Staps: ‘Een uitdagende competitie met derby’s tegen Hilvaria en Oirschot Vooruit’

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

Hans Staps maakte de overstap van TSV Gudok naar Beerse Boys. We spraken de trainer over de overstap, de competitie-indeling en de doelstellingen bij zijn nieuwe club.

Waarom heeft Beerse Boys voor Hans Staps gekozen?
Het beste antwoord is natuurlijk te geven door het bestuur van Beerse Boys. Iemand die zich lang wil verbinden aan de club en bij de ‘Beerse’ gemeenschap wil gaan horen, hebben ze in ieder geval gevonden. Ik denk dat we daarnaast hetzelfde uitstralen als we het hebben over normen en waarden, gedrevenheid en enthousiasme.
Sfeer: Kijk maar naar een eigen fanatieke supportersclub.
Drive: Passie is één van de kernwaarden van de club.
Fatsoen: Elk vorm van partijtje willen winnen, vanuit positiviteit en waardering voor de tegenstander.

Meer willen zijn dan voetbal op de zondagmiddag om 14.30u, echter tijdens dit moment alles geven en er zijn voor alle Beerzenaren!


Wat is de doelstelling voor de Beerse Boys het huidige seizoen?
De selectie kent een goede kwaliteit en vanuit de basis wil je élke wedstrijd winnen. Wanneer je élke wedstrijd zou winnen, dan heb je het maximaal aantal punten. Haal je hier vanaf dat je ook realistisch moet denken in de haalbaarheid van elke wedstrijd winnen, dan gaan we een mooi seizoen tegemoet. Daarnaast is het inpassen van jeugd, in diverse vormen, een belangrijk punt die we samen moeten gaan realiseren. Er is een rijke ervaring binnen de groep en de jeugd heeft de toekomst, een mooie combinatie om mee te mogen werken.

We starten komend seizoen een U23 competitie. Naast Beerse Boys zullen VOAB, Hilvaria, Oirschot Vooruit, SvSSS, RKDSV, Were-Di, VV Trinitas Oisterwijk, Spoordonkse Boys ook gaan deelnemen. De 10e deelnemer is mogelijk Reusel Sport.


Wat vind je van de indeling voor het huidige seizoen?
Een uitdagende competitie, in met name de regio Eindhoven, met de mooie derby’s tegen Oirschot Vooruit, maar ook Hilvaria. Ik zie het als trainer als mooie bijkomstigheid dat ik in een andere omgeving dan alleen Tilburg aan de slag mag. Binnen Tilburg e.o. weet ik genoeg van de verenigingen, binnen Eindhoven ga ik het ontdekken. En de andere clubs mij ook!


Indeling 2e klasse F

Beerse Boys 1
Braakhuizen 1
De Valk 1
EFC 1
Hilvaria 1
Marvilde 1
Mierlo Hout 1
NWC 1
Oirschot Vooruit 1
RKVVO 1
Rood Wit V 1
SV Someren 1
SV Valkenswaard 1
Sparta’25 1

Plaats een reactie