Tijd voor de zomerstop | We vragen uw mening!

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

ZOMERSTOP | Nu de zomerstop is aangebroken, gaat ook het team van 013voetbal.nl even rusten! We vragen uw mening over het afgelopen seizoen en nieuwe ideeën voor komend seizoen!

Zomerstop
De komende tijd zal er hoogstwaarschijnlijk weinig tot geen nieuwe nieuwsberichten gepubliceerd worden. Uiteraard blijft de website online en publiceren we bijvoorbeeld nog wel de nieuwe competitieindelingen in de maand juli en maken we de datum van de loting poulefase REGIO 013-CUP 2019/2020 bekend. We kijken zeer tevreden en met trots op het afgelopen seizoen, niet alleen vanwege de grote stijging websitebezoekers, maar ook op de eerste editie van de REGIO 013-CUP. Daarnaast was de finaledag met aansluitend de ‘013’ voetbalverkiezingen en feestavond zeer geslaagd geweest.

Seizoen 2019/2020
Tijdens de zomerstop gaan we aan de slag met een aantal ‘kleine’ aanpassingen op de website en gaan we nadenken over zaken die beter kunnen en toegevoegd moeten worden. Zo is bijvoorbeeld het ‘interview van de week‘ en ‘wedstrijd van de week‘ niet elke week gepubliceerd in het afgelopen seizoen en willen we dat in het nieuwe seizoen zeker beter gaan doen en moet de ‘013voetbal-TOTO‘ misschien niet in een andere methode? Ook gaan we aan de slag met de voorbereidingen op de 2e editie van de REGIO 013-CUP, zo krijgen we bijvoorbeeld vele verzoeken om ook een seizoensopening te organiseren met daarbij de ‘grote’ loting voor de poulefase van de REGIO 013-CUP? Over dit soort zaken gaan we zeker nadenken en houden we onze bezoekers op de hoogte van de ontwikkelingen!

We vragen daarbij ook de mening van onze bezoekers!

Uw mening telt!
We horen graag de mening van onze bezoekers en vragen dan ook wat eventueel aan de website veranderd/toegevoegd moet worden. Stuur je ideeën /mening in een e-mail naar info@013voetbal.nl

We bedanken al onze bezoekers, sponsors, betrokken clubs, bestuursleden, trainers, spelers, begeleiders en iedereen die een steentje bijdraagt aan het amateurvoetbal in ‘013’ !

Fijne vakantie!
TEAM 013voetbal 

Plaats een reactie