SvSSS wint van Hilvaria en is klaar voor de tweede klasse!

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

DISTRICTSBEKER | SvSSS domineert in eerste helft en is heer en meester met voortreffelijk voetbal en prachtige doelpunten.

Foto: Archieffoto SvSSS

SvSSS beloont zijn spel pas laat in de eerste helft. In de 2e minuut kon het al op voorsprong komen, maar verzuimt hierin. Uiteindelijk in de laatste tien minuten komt SvSSS op een riante verdiende 3-0 voorsprong.

In de 35e minuut, op aangeven van Stefan Dekkers scoort Jim de Laat de eerste. Jim scoort zorgt ook voor de 2-0,  op aangeven van Ramon Dekkers in 39e minuut en op pal van rust scoort Stefan Dekkers op aangeven van Jim de Laat de 3-0. SvSSS op rozen naar de 2e helft. Waar trainer Cemal Yilmaz de afgelopen weken op hamerde om geen cadeautjes weg te geven en de nul heilig was, is niet minder waar. Direct na rust komt Hilvaria terug tot 3-1. Ongeveer 10 minuten later zelfs terug tot 3-2. Van de schrik bekomen en de nodige wissels herpakt SvSSS zich weer. Een kwartier vóór tijd scoort Stefan Dekkers zijn tweede van de middag, op aangeven van Jim de Laat: 4-2. Hilvaria komt in de 90e min nog terug tot 4-3, maar de winst is meer dan verdiend voor SvSSS.

Trainer Cemal Yilmaz kijkt terug op een geslaagde voorbereiding en is klaar voor de competitiestart in 2e klasse.

‘We hebben een goede ontwikkeling gemaakt. Ik was erg benieuwd hoe we er vanmiddag voor stonden. De eerste helft was uitstekend, met prima positiespel, handvol kansen waaruit drie keer gescoord werd via goed opgezette aanvallen. Verdedigend één kans weggegeven, maar de nul gehouden. In de rust nog gewaarschuwd voor “niet te slap beginnen” en wel ja hoor. Direct na de aftrap is het raak. Duurt lang om de organisatie goed weg te zetten en het 2e doelpunt van Hilvaria is weer raak. Gelukkig stonden we er riant voor om ons te herpakken en komen we terug in ons spel. Uiteindelijk een dik verdiende overwinning over de gehele wedstrijd. Concurrentie is groot binnen het team en dat is goed om elkaar scherp te houden.We zijn klaar voor de start van ons avontuur in de tweede klasse!’

As woensdag speelt Olympia’80 (de eerste tegenstander van SvSSS in de competitie) tegen Heidebloem in Geleen zijn laatste bekerwedstrijd.

Trainer Cemal Yilmaz:

‘ik ga de wedstrijd zelf bekijken, analyseren en ons klaarstomen voor zondag’

Plaats een reactie