SvSSS verliest op bezoek bij Volkel.

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

SvSSS ging op bezoek bij Volkel dat pas twee punten bij elkaar had behaald. Een uitgelezen mogelijkheid om drie punten te halen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.


SvSSS komt goed uit de startblokken, maar beloont zich niet met doelpunten. De scherpte bij de spitsen Jim de Laat en Stefan Dekkers is zoek en onherkenbaar in het spel. De counterstrategie van trainer Cemal Yilmaz werd bij vlagen goed uitgevoerd en wanneer het team niet goed staat brengt het zichzelf in de problemen. Dit gebeurt dan ook in de 21e minuut. Vanuit een ingooi tegen op eigen helft over de rechterzijde kan de buitenspeler van Volkel zonder weerstand een bal voorgeven en de spits voor het doel vrij binnen schieten. SvSSS weer in de problemen? Het team geeft niet op en voelt zelf ook dat er meer te halen valt ondanks de achterstand. SvSSS speelt de counters slecht uit en gelukkig is Volkel geen ploeg die hier tegenover voordeel uithaalt. Toch komt SvSSS op gelijke hoogte vanuit een corner in de 42e minuut. Ruben Diederen kopt de bal bij hoogte 2e paal over de doelman heen. SvSSS komt zelfs op voorsprong. Wederom vanuit een corner wordt de bal niet goed weggewerkt door Volkel. De bal wordt teruggebracht waarbij de doelman van Volkel mis tast, een speler op de doellijn de bal wil wegwerken en tegen zijn eigen speler aantrapt: 1-2.


SvSSS gaat dus na lange tijd geleden met een voorsprong de rust in.


Na rust is het spel van SvSSS wisselvallig. Voorin is het samenspel tussen de spitsen niet beter dan de eerste helft en is het veelal tegenhouden om de voorsprong vast te houden. Ook hiermee kun je wedstrijden winnen! Dit lukt lange tijd, tot de 62e minuut. Moment van onoplettendheid bij linksback Stijn v/d Brand. Een pass binnendoor wordt niet goed beoordeeld en een speler van Volkel wordt binnen het strafschopgebied gevloerd: Een gele kaart en penalty beoordeelde de scheidsrechter. Deze wordt prima binnen geschoten: 2-2. SvSSS blijft er toch in geloven, maar een tegenstoot blijft uit. Dan maar een punt binnen slepen! Helaas voor SvSSS . In de 90e minuut gebeurt dan ook het onwaarschijnlijke. Een corner tegen wordt niet goed weggewerkt. Deze wordt net buiten de zestienmeter opgevangen, via een mooie krul hoogte 2e paal voorgegeven en via een gelukje binnengekopt: 3-2. Direct vanaf de aftrap heeft Stefan Dekkers toch nog de kans om gelijk te maken. De bal wordt naar voren getrapt, Ruben Diederen kopt door en bied Stefan Dekkers de mogelijkheid om te scoren, maar de spits is zoekende en krijgt het maar niet voor elkaar.


Gelukkig door de uitslagen blijft SvSSS in de middenmoot. Weer stof om na te denken en zaak voor trainer Cemal Yilmaz om zijn ploeg klaar te stomen wanneer het over twee weken thuis gaat spelen tegen EVVC. Volgende week zondag speelt SvSSS voor REGIO 013-CUP thuis tegen LSV uit Boxtel. De wedstrijd begint om 13.30 uur.

Plaats een reactie