Sarto grijpt naast periodtitel na doelpuntloos gelijkspel tegen VOAB.

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

Tweede klasse E.


Veel strijd over en weer, dat was een belangrijk kenmerk van deze derby, waarbij voor Sarto uit Tilburg de periodetitel op het spel stond. Het effect was vooral een rommelige wedstrijd en weinig fraai voetbal. Beide ploegen kregen kansen maar niet één werd er benut. In de 77e minuut was Mustapha Houba dicht bij een treffer, maar keeper Nick Frits kon zijn inzet nog net via de paal tot hoekschop verwerken. In de 89e minuut schoot Shuburney Rosaria net naast. In de 74e minuut kreeg Rein de Jong van de thuisploeg een dijk van een kans, maar hij slaagde er in voor open doel hoog over te schieten. VOAB kwam hier goed weg.


De ploeg uit Goirle begon overigens voortvarend aan de wedstrijd. Al in de 4e minuut schoot Stijn van Laarhoven net over het doel. Vijf minuten later was er een dikke kans voor VOAB, maar geen der voorwaartsen lukte het de bal in het netje te leggen. Mick van Schijndel kreeg na een kwartier spelen de kans om in te koppen, maar hij mikte de bal hoog over het doel van keeper Robin van Iersel. Het spel rolde net als de bal op en neer waarbij zich in de eerste helft twee kansen voor VOAB voordeden. In de 33e minuut schoot Lars van Laerhoven over en vlak voor de rust zag Daan Simonse zijn vrije trap door de keeper gekeerd en in de rebound schoot Job van der Weijden over.


In de tweede helft zag Casper van Beers zijn schot door keeper Frits gepakt. Dat was in de minuut vijftig en kort daarna schoot Daan over het doel. Na een uur spelen schoot de thuisploeg uit een vrije trap op de lat en bleef het 0-0.


Hierna deden zich de eerder beschreven kansen voor en kon de conclusie worden getrokken, dat het voetbalspel weliswaar spannend was, zoals zo vaak in de wedstrijden tussen VOAB en Sarto, maar dat het fraaie voetbal niet thuis gaf. Sarto had aan het gelijkspel niet voldoende voor de periodetitel. Die ging naar Cluzona uit Wouw.

Plaats een reactie