Samir Medic: ‘Ik mezelf verder ontwikkelen en belangrijk zijn voor SC ‘t Zand’

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

De 25-jarige aanvaller stapte vorig seizoen van RKTVV naar zaterdag derdeklasser GDC, vanwege zijn werk was hij genoodzaakt in de winterstop een overstap te maken naar een club in Belgie. Komend seizoen komt de Tilburger uit voor SC ‘t Zand.

Samir Medic, die in de eerste klasse een goed seizoen kende met RKTVV , was vanwege de fusie met TSV LONGA en NOAD genoodzaakt een keuze te maken voor een nieuwe club. Waar een aantal teamgenoten de overstap maakten naar SC ‘t Zand, een aantal naar de zuiderburen, maakte Medic de overstap naar zaterdag derdeklasser GDC. Een logische stap voor de spelers van RKTVV was meegaan met de fusie en voor FC Tilburg uitkomen, maar dat viel tegen.  Soufiane Allach was één van de weinige spelers, die daar voor koos. De periode bij GDC was voor Medic van korte duur. Vanwege zijn werk kon Medic het niet meer opbrengen om op zaterdag te voetballen en maakte in de winsterstop van afgelopen seizoen een nieuwe overstap, namelijk die naar DOSKO (BE).

,,DOSKO had versterking nodig en ik kon niet meer op zaterdag voetballen, dat is de reden van mijn overstap. DOSKO speelde voor handhaving en dat hebben we gerealiseerd. Nu is het tijd voor een stapje hoger!”

Voor een stapje hoger zal de Tilburger in het aankomend voetbalseizoen uitkomen voor eersteklasser SC ‘t Zand. Zijn belangrijkste doelstelling is zichzelf verder ontwikkelen en belangrijk zijn voor het team. De lat legt hij dan ook hoog.

,,Ik wil met SC ‘t Zand om de bovenste plaatsen spelen en het liefst spelen om een prijs”. Met de kwaliteiten in de selectie en trainer Jan de Hoon, moeten we daar zeker voor gaan. Ik heb vertrouwen in de selectie en de trainer.”

Op 7 augustus 2018 start voor SC ‘t Zand de voorbereiding op het seizoen 2018/2019 .

 

Plaats een reactie