REGIO 013-CUP 
013voetbal.nl is in het seizoen 2018/2019 gestart met de REGIO 013-CUP te organiseren voor alle eerste herenteams van de clubs die wij volgen. Er hebben in deze eerste editie 24 teams/clubs deelgenomen.

(Hoofd) regels
Het is een bekertoernooi waarbij we de teams geen vaste speeldag geven, maar uiterlijk speeldata. Zo kan iedere club/team samen met de tegenstander een datum afspreken. De tegenstanders zijn middels een loting bepaald. De eerste speelronde is een poulefase ( afhankelijk van het aantal deelnemers ) zullen dit poules 8 poules van 3 of 8 poules van 4 zijn. De poules worden middels een loting bepaald. Om ten alle tijden terug te kunnen vallen op het verloop en uitvoering van een eerlijke indeling, zullen alle lotingen in de REGIO 013-CUP LIVE te volgen zijn op onze social media. Na de poulefase volgen de finales. Enkel de nummers 1 of nummers 1 en 2 van de poule, ( dit is afhankelijk van het aantal teams in één poule, 3 of 4 ). plaatsen zich voor de finalerondes. Ook hier is het afhankelijk of we met 8 teams of 16 teams doorgaan. Kwartfinales of eerst de achtste finales ?

Ook de finales worden middels een loting bepaald en bij de loting voor de kwartfinales wordt er direct doorgeloot welke wedstrijden er gekoppeld worden voor de halve finales en dus ook de finale.

Scheidsrechters
Elke wedstrijd in de REGIO 013-CUP, van poulewedstrijd tot finale wordt door 013voetbal.nl een KNVB scheidsrechter geplaatst. Vanaf de halve finales worden ook grensrechters geplaatst.
De Coördinatie van alle scheidsrechters zal door Rene de Loos en Bjorn van Osch begeleid worden. Zij stellen een groep scheidsrechters samen en zullen de wedstrijd toewijzen. Ook zorgen zij tijdig voor het versturen van de wedstrijdformulieren naar de thuisspelende club!

Meer (spel)regels zijn te lezen in het reglement.

Hoofdprijs
De winnaar zal een geheel verzorgd trainingskamp voor 20 personen winnen in Nederland. Dit bestaat dan uit 1 overnachting, 1x ontbijt, 1x lunch, 1x diner/BBQ, 1 training en 1 oefenwedstrijd. Hoofdsponsor trainingskampen.nl van de REGIO 013-CUP regelt daarin alles van A tot Z en leveren het netjes op in een draaiboek/reisbescheiden. Dit kan bijvoorbeeld een kustlocatie zijn in Egmond of Noordwijk, maar kan net zo goed een bosrijk gebied zijn zoals Apeldoorn of Bergen op Zoom. Staat stappen hoog in het vaandel? Waarom dan niet naar Maastricht, Arnhem, Utrecht of Haarlem.

Overige prijzen
De nummers 2 en 3 vallen ook in prijzen. Daarnaast zijn er prijzen voor beste speler, beste keeper, scheidsrechter en topscorer van de REGIO 013-CUP en zal de sportiviteitsprijs worden uitgereikt. Voor het reglement, de poules, de deelnemers etc., verwijzen we u graag door naar de pagina’s in het menu van de REGIO 013-CUP.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 06 27 20 86 98 of stuur een e-mail naar info@013voetbal.nl 

Mogelijk gemaakt door:
Trainingskampen.nl logo
Ook sponsor worden van de REGIO 013-CUP of van 013voetbal.nl ?
Neem dan een kijkje op de pagina adverteren.