REGIO ‘013’ aanbieding Sportsview | Gezien bij de finale REGIO 013-CUP?

In Advertenties door 013voetbal0 Comments

SPECIAL | Afgelopen seizoen heeft jouw club deelgenomen aan de REGIO 013-CUP! Tijdens de finale SV VOAB tegen SC ‘t Zand is de SPORTSVIEW videomast gedemonstreerd.


Gezien bij de REGIO 013-CUP finale?
Afgelopen seizoen heeft jouw club deelgenomen aan de REGIO 013-CUP! Tijdens de finale SV VOAB 1 tegen SC ‘t Zand 1 is de SPORTSVIEW videomast gedemonstreerd. Videoanalyse is hiermee niet ingewikkeld: direct klaar voor gebruik en zonder terreinaanpassingen. Onderaan dit artikel tref je de samenvatting van de finale en enkele tips om zelf met videoanalyse aan de slag te gaan. Doe er jouw voordeel mee in het seizoen 2019/2020!

Helwin Teunissen & team SPORTSVIEW


REGIO ‘013’ speciale aanbieding: Bestel nu en ontvang gratis set bidons!


De SPORTSVIEW videomast registreert eenvoudig trainings- en wedstrijdmomenten. Met een slechts 3 kg gewicht en 3 minuten installatietijd is iedereen in staat op iedere positie, op ieder veld haarscherpe beelden te maken.

Bestel vóór 1 september 2019 een complete SPORTSVIEW set en ontvang een set van 12 bidons in krat gratis.


Verder met videoanalyse – 10 tips
Het opnemen en achteraf terugkijken van wedstrijden is aangetoond effectief. Gedrag, techniek en tactiek wordt in beeld gebracht en geeft een trainer/coach de mogelijkheid om op detailniveau bij te sturen en gewenste situaties te benadrukken.

Hoe start je als club met videoanalyse is een cruciale vraag. Welke systemen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen, hoe kunnen trainers, spelers en eventuele sponsors volop profiteren van deze ontwikkeling. In samenwerking met experts heeft SPORTSVIEW 10 tips op een rijtje gezet om eenvoudig, doeltreffend en betaalbaar met videoanalyse te kunnen starten. Hierbij ontvang je de eerste 3 tips:

#1 Bepaal ontwikkelniveau
Vaak gaat veel aandacht en budget naar de selectieteams. Alle jeugdteams samen vormen echter de levensader van een vereniging. Wanneer deze spelers in de volle breedte ontwikkelmogelijkheden krijgen, kan dat leiden tot een brede ontwikkeling van het aanwezige talent. Begin daarom met het vormen van een visie op het gewenste ontwikkelniveau: selectie, breedte of een variant.


#2 Betrokkenheid trainers
De trainers geven vorm en inhoud aan de visie van een club, Door trainers in een vroeg stadium te betrekken bij het beoogde effect van videoanalyse, zien zij eerder het nut en belang ervan in. Het helpt de trainer om van subjectieve naar objectieve aanpak te kunnen komen. Zo kan een trainer meer op gedragsniveau of resultaatniveau werken.


#3 Bekijk geschikte locaties
Afhankelijk van het videoanalysesysteem moet de locatie aan een aantal voorwaarden voldoen. Een vast systeem is mogelijk wanneer de locatie is voorzien van de juiste aansluitingen op het elektriciteits- en internetnetwerk. Hiervoor moet meestal het nodige grond- en aanlegwerk worden gedaan. Tevens moeten er meerdere wedstrijden worden gespeeld danwel trainingen worden afgewerkt. Bij een flexibel systeem dient een hekwerk, dug-out of oefendoel aanwezig te zijn voor een stabiele bevestiging. Voor beide systemen geldt dat bomen geen belemmering moeten zijn tijdens de opnames. Het zicht moet rondom vrij zijn.

Naast deze 3 tips hebben we nog 7 tips op een rijtje gezet.

Wil jouw club ook aan de slag met videoanalyse? 
Ja, ik ontvang graag alle 10 tips over videoanalyse! Stuur dan een mail naar info@sportsview.nl


Samenvatting REGIO 013-CUP FINALE 2018/2019

Bekijk de samenvatting van de finale van de REGIO 013 CUP 2018/2019: SV VOAB 1 tegen SC ‘t Zand 1. Als demonstratie van de SPORTSVIEW videomast is de finale gefilmd vanuit 4 verschillende posities.

Meer info over Sportsview?
Klik dan hieronder op de banner

Plaats een reactie