Overzicht zondag 8 maart 2020

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

Overzicht wedstrijden zondag 8 maart 2020.


 

Rhode-SC ‘t Zand 5-1
Niemand had het verwacht. Één van de grootste en mooie verenigingen is SC ‘t Zand. Wat gaat het moeizaam met SC ‘t Zand, en de afscheid nemende trainer Jan de Hoon.
Als verslaggever van 013voetbal is er zeker een verwijt…SC ‘t Zand wordt gevolgd via andere netwerken, terwijl het bezoeken van deze ploeg zeker een keer goed is. Hoe gaat het Michele Tafuni, Jason van Dongen, Michael Boelen en hoe staat SC ‘t Zand op de kaart? Een 5-1 nederlaag, tegen de nummer laatst doet zeker pijn, ook al heeft SC ‘t Zand twee wedstrijd minder gespeeld. Volgende week de thuiswedstrijd tegen HVCH. Drie punten zijn noodzaak…

Cluzona-VV Rijen 0-2
Wat gaat het goed met VV Rijen. De ploeg speelt aantrekkelijk en goed voetbal, het won met knap van Sarto. Het is een mooie combinatie van oud trainer Max Raeven en nu VV Rijen trainer Freddie Kruijs, waardoor VV Rijen het nu goed doet. Na 28 minuten maakte Luc Heestermans de 0-1. Tom Roovers scoorde de 0-2, en won VV Rijen heel verdienstelijk van Cluzona. VV Rijen staat heel knap vierde…Volgende week gaat VV Rijen op bezoek bij JEKA, dat verrassend won van het oppermachtige Sarto.

FC Tilburg – VOAB 0-2 
Het gaat voorlopig goed met VOAB en trainer Werner Coos, het boekte op bezoek bij FC Tilburg de 3e overwinning op rij, iets wat dit sezoen nog niet gebeurde. Doelpunten van aanvoerder Casper van Beers en Sam van der Weijden waren voldoende voor de 3 punten. En FC Tilburg…tja…dat verhaal is bekend…De Tilburgers mogen volgende week voor de degradatiekraker op bezoek bij VV DESK, dat deze zelfde middag WSC Waalwijk met 4-3 versloeg. VOAB ontvangt dan Sarto, deze beladen wedstrijd, is niet alleen een derby, maar beide ploegen willen gezien de belangen, kosten wat het kost maar één ding, en dat is winnen! 

VV DESK-WSC 4-3
FC Tilburg won vorige week weliswaar van TSC, dit verslag is nog terug te lezen op onze site. De vraag is, waar blijven de punten voor hekkensluiter VV DESK? Het voetbalt goed, maar een keer winnen bleef uit…Eindelijk was daar dan de beloning voor VV DESK en trainer Tom Heijkoop. Na 1 minuut kwam DESK al achter. Al snel was het Mounir Maamar met de 1-1. Nicky van Ooijen maakte de 2-1 op slag van rust. 2-2 en de 2-3 volgde al snel, DESK leek weer te verliezen. Koen van Baardwijk maakte de 3-3 en de 4-3, allebei via de penalty’s.. Door de nederlaag van FC Tilburg, kijkt VV DESK alweer uit naar volgende week. VOAB-Sarto, VV DESK-FC Tilburg, hele mooie wedstrijden ! 

VV Bavel-VV Gilze 1-1
Wat een prachtig affiche, tussen Bavel en Gilze. Twee geweldig voetballende ploegen, die strijden voor het kampioenschap met TSV Gudok als achtervolger als nummer drie. TSV Gudok kan ook nog verrassen…Het vorige seizoen was VV Bavel nergens te bekennen, en draaide het leuk in de middenmoot, hoe goed gaat het nu? VV Gilze en trainer Jeremy Buchly presteren goed, dit ook met veel goede voetballers met Vasco Oerlemans. Willem van Eijck maakte in de slotfase de 1-1, een knap punt voor VV Gilze.

TSV Gudok-Dubbeldam 3-1
Het promoveren is één, en handhaven in de derde klasse is twee…Wat gaat het goed met TSV Gudok, en promoveerde het verdienstelijk naar de derde klasse. VV Bavel en VV Gilze speelde gelijk, TSV Gudok zorgde voor de aansluiting. Binnen het half uur was het Norris Hennekam met de 1-0. Na rust viel de 1-1. Kevin Kluijtmans scoorde de 2-1,  en Jeffrey Vos met de 3-1. TSV Gudok, wat een top ploeg!

UVV’40-VV ZIGO 2-1
De degradatie is dichtbij…VV ZIGOwas de betere tegen UVV’40 maar het beloonde zich niet. Bij rust was het 2-0, via Ralph Ijpelaar werd het nog 2-1 Excuses tellen niet meer, VV ZIGO lijkt te degraderen.

VV ZIGO trainer Rob van Belkom:
‘We hadden zelf moeten scoren. De UVV-keeper pakte alles.’
SVG-OVV’67 9-1
Jahir Vrutaal scoorde al na 1 minuut; 1-0. Al snel werd het 1-1..Erik Mutsaers scoorde drie keer, Bart Schreurs twee keer, Sander Huijben, Carlten Istatia.. Een 9-1 overwinning  voor SVG..met ook spelers uit het derde van SVG! Gefeliciteerd SVG!

Plaats een reactie