Overzicht zondag 4 november 2018

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

013voetbal | Bekijk een overzicht van een aantal wedstrijden op zondag 4 november 2018.

Weekaanbiedingen - House Of Nutrition

Leones – SC ‘t Zand 1-2
Tot op heden, draait SC ‘t Zand zeer moeizaam in de eerste klasse. Het heeft te kampen met de nodige blessures, wat het voor de ambitieuze trainer Jan de Hoon niet makkelijk maakt. Improviseren, met jongere spelers, waar SC ‘t Zand van overloopt. Uit bij de nummer 4, werd heel knap de drie punten behaald. Via Abdul Bangura en Wilbert Hack kwam het op een 0-2 voorsprong, de aansluitingstreffer viel te laat voor de thuisploeg. Met een wedstrijd minder, staat SC ‘t Zand nu veilig in de grote middenmoot van de eerste klasse C.

JEKA – Sarto 0-2
Sarto met onwijs veel kwaliteit, staat in het prille seizoen te laag op de ranglijst. Waar het vorige seizoen, ronde deze tijd koploper was, is het dit seizoen anders voor trainer Werner Cools. Daarom kwamen de drie punten tegen JEKA als geroepen, iets waar Sarto op kan voortplanten. Net na rust was het Tim Dominicus met de 0-1, en Calvin Rigter besliste de wedstrijd voor Sarto.

Unitas’30 – VV Rijen 2-2
Tot op heden ging het misschien te makkelijk voor VV Rijen. Ook richting Unitas’30 een stukje onderschatting, het lijkt erop, want binnen 20 minuten was het 2-0. VV Rijen herpakte zich, dankzij Rutger v/d Heuvel en Serdar Gul kwam het weer op gelijke hoogte, 2-2. VV Rijen staat met VOAB op een gedeelde 2e plaats in de tweede klasse E.

VOAB – Zundert 6-0
Het sprookje van VOAB lijkt maar niet te stoppen, een goed voetballend team en een trainer die de ploeg weet te raken.. VOAB draait geweldig, sinds de start van de voorbereiding is het nog altijd ongeslagen. Dit keer was Zundert het slachtoffer, en het kreeg een pak slaag van VOAB. Ricardo Temmerman maakte na twee maanden blessureleed zijn rentree en zorgde vlak vóór rust voor de openingstreffer. In de tweede helft werd het doelpuntenfestijn geopend, Stijn van Laarhoven scoorde driemaal en Joran Beerens tweemaal. VOAB staat momenteel met één puntje minder achter koploper Cluzona.

VV ZIGO – DESK 1-2
Het is soms niet te verklaren, een selectie met veel potentie, was vorig jaar al moeizaam, en ook dit seizoen is het voor trainer Ercument Metin een zoektocht om dit ZIGO aan de praat te krijgen. Binnen het half uur werd het 0-1, en op slag van rust ging DESK verder met tien man door een rode kaart aan Steven Krikken. Het was Michele Tafuni met de gelijkmaker in de 70e minuut. Kort voor het einde ging ZIGO alsnog de boot in en verloor het wederom, en als dat nog niet erg genoeg was, kregen Tafuni en Nicwell Landbrug direct rood van scheidsrechter Bloemsma. Namens DESK scoorden Djordi Smout en Mitchel Bastianen.

VV Viola -Nevelo 0-1
Trainer Frans Tekath van Viola is een echte clubman, en keerde met veel plezier en passie terug bij Viola. Echter, heeft Viola een jasje uitgedaan, qua kwaliteit, en zal het dit seizoen hard moeten werken om onderin weg te komen. Nevelo draait een kleurloos seizoen, en zal met trots in de middenmoot eindigen, voordat ze overstappen naar de fusie met Oisterwijk en Taxandria. Joris v/d Meer scoorde de enige treffer voor Nevelo, en dat was tevens ook de uitslag.

VV Riel – SVSOS 3-1
Buiten Ollandia, wat een nederlaag opleverde,  gaat het heel goed met VV Riel en trainer Nick van Vugt. En dat niet alleen met het eerste elftal heren, maar ook de dames van VV Riel draaien goed mee in de derde klasse.  Robbert Swinkels zorgde voor de 1-0, Robbert scoort makkelijk voor VV Riel en is een belangrijke schakel voor Riel.Net na rust viel nog wel de 1-1.  VV Riel speelt vaak een periode goed, maar valt ook ver terug, iets waar Nick nog hard aan werkt.  Via Patrick Bastiaansen en Wouter Wouters won Riel uiteindelijk met 1-3.

Gloria UC – Irene 6-1
Tot dusver draait het moeizaam bij Gloria UC, net als bij Viola en Audacia, stopt de ervaring, en wordt het aangewezen op de jeugd. Vandaar ook bij Gloria UC de wisselende resultaten. De winst op Irene kwam als geroepen, Leon Borburgh zorgde voor de 1-0. Op slag van rust werd het 1-1…..Teun van Beek en Koen v/d Broek scoorden twee keer en Max van Wijnen maakten de 6-1 compleet. Trainer Rens Peters kan met deze uitslag vooruit!


Alle uitslagen zondag 4 november 2018 |  ‘013’ clubs. 

Plaats een reactie