Overzicht zondag 29 september

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

OVERZICHT | SC ‘t Zand, VOAB, SvSSS, Jong Brabant en OVC’26 pakken belangrijke punten, Hilvaria en VV DESK verliezen. Bekijk een selectie wedstrijden van zondag 29 september 2019.


Foto: SvSSS-aanvoerder Stefan Dekkers
©Peter Santegoeds

Best Vooruit-SC ‘t Zand 1-3
Vorige week behaalde SC ‘t Zand in de thuiswedstrijd tegen Eindhoven één puntje. Een aardige start voor SC ‘t Zand, wat genoeg kwaliteit heeft, om beter te presteren dan de voorgaande seizoenen. Aan trainer Jan de Hoon de uitdaging, om de wisselvalligheid uit de ploeg te krijgen, en te zorgen, dat het een goede serie kan neerzetten. Net als vorige week, wat het Rens van Hout die scoorde voor het Zand en zorgde voor de      voorsprong. Binnen het half uur werd het 1-1, en kwam Best Vooruit weer terug in de wedstrijd.  Via de van VV ZIGO overgekomen aanvaller Jason van Dongen werd het 1-2. Wederom was het Rens van Hout die scoorde, en zorgde voor belangrijke drie punten voor SC ‘t Zand, en een goede start van de competitie.


WSC Waalwijk-DESK 3-0
Een echte derby…Het vorige seizoen werd DESK kampioen in de derde klasse, en met veel overtuiging. WSC is al wat seizoenen een laagvlieger in de tweede klasse, dus op voorhand een beladen duel, waar zeker kansen liggen voor DESK. Vorige week verloor DESK kansloos in eigen huis van promovendus Roosendaal, en zal snel punten moeten halen, om vertrouwen te houden in de selectie. Vandaag werd er met 3-0 verloren in Waalwijk en zo staat DESK onderaan na twee wedstrijden en de buurman koploper met 6 punten.

Uno Animo-VOAB 0-3
Uno Animo verloor vorige week, VOAB speelde gelijk, sowieso een boeiende confrontatie tussen twee ploegen binnen ons ‘013’ platform. Dit seizoen zijn het twee ploegen, met verschillende doelstellingen. Uno Animo met trainer Kees van Loon, heeft een hardwerkende ploeg, maar kwalitatief laat het te wensen over. VOAB met trainer Werner Cools, is een ploeg die veel kwaliteit heeft, en verwacht wordt dat ze meedoen voor het kampioenschap, of anders een periode kan halen. Uno Animo werd vorige wedstrijd al gewaarschuwd, waar bij Sarto al werd verteld, dat VOAB de best voetballende ploeg heeft in de tweede klasse E. De doelpunten vielen allen in de tweede helft. Namens VOAB scoorden Daan Simonse, Mustapha Houba en Stijn van Laarhoven.  VOAB start dus prima, met twee wedstrijden, vier punten. Uno Animo blijft op 0.

Hilvaria-Mierlo Hout 3-6
Hilvaria trainer Henri v/d Braak was vorige week woedend na de kansloze nederlaag tegen RKVVO. Hij verweet zijn ploeg, inzet,passie, en beleving, het was een collectief falen. Tegen Mierlo Hout was het niet veel anders, opmerkelijk zijn de twaalf tegentreffers in twee wedstrijden, en zo staat Hilvaria na twee wedstrijden onderaan op de rangslijst. Volgende week kans op eerherstel…

Real Lunet-SVSSS 2-4
Namens SvSSS scoorden:
Ramon Dekkers (2x)
Bram v/d Bijgaart
Stefan Dekkers
Later volgt een uitgebreid verslag van deze wedstrijd op de website.

Jong Brabant-VV Viola 3-1
In de voorbereiding al een ontzettend sterk Jong Brabant, wat nu een goed vervolg krijgt. Als verslaggever van 013voetbal, is Jong Brabant de favoriet voor het kampioenschap. De ploeg van trainer Boy v/d Bogaard, voetbalt goed, heeft veel kwaliteit in de ploeg, maar doet zich vaak tekort in wedstrijd. Vandaag was Luc Spierings de gevierde man, hij scoorde drie keer. Voor VV Viola begint de competitie nu pas, GSBW en Jong Brabant zijn twee hele sterke ploegen, de ploeg van trainer Richard de Beer mag volgende week op bezoek bij Audacia, en op zoek gaan naar een goed resultaat.

Audacia-OVC’26 3-4
Een waar spektakelstuk tussen Audacia en OVC’26. OVC’26 verloor wat sterke spelers, en kan zich nu richten op de vierde klasse, en start de competitie goed. Vorige week won het overtuigend van VV Chaam, vandaag, ondanks dat het eindigde met tien man won het van Audacia. Opmerkelijk was het wel, Audacia kwam nog wel met 2-0 voor, maar liet OVC’26 makkelijk terugkomen in de wedstrijd. Een sterke start voor trainer Rob v/d Kaaij, dat volgende week thuis GSBW ontvangt. Een zeer beladen wedstrijden voor OVC’26. De verschillen zijn klein de vierde klasse D,en dat houdt het boeiend.

SVG-TVC Breda 0-2

Beide ploegen verloren vorige week, en waren toe aan een winstpartij. Daarbij hielp het niet, dat SVG trainer Pieter Elias, zeven spelers miste, die een festival bezoeken, toch leuker en boeiender vonden. Het was dus improviseren dus voor SVG, om een representatief elftal op stellen. De drie punten gingen mee naar Breda, SVG zakte gedurende de wedstrijd in, en loerde op de counter, maar TVC Breda had het betere van het spel. SVG wacht dus nog op de eerste punten. Wie weet volgende week..


Foutje gezien?
Mail ons via info@013voetbal.nl 

Plaats een reactie