Overzicht zondag 10 november 2019

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

Overzicht.


HVCH-SC ‘t Zand 4-4
Wat een spannende competitie, in de eerste klasse C. Alverna pakte de eerste periode, en is koploper met 16 punten, HVCH en SC ‘t Zand staan respectievelijk vijfde en zesde door dit gelijkspel. Het gaat dit seizoen goed met SC ‘t Zand, het is minder wisselvallig dan het vorige seizoen, Jan de Hoon heeft er een sterke eenheid van gemaakt. Na een kwartier kwam SC ‘t Zand op achterstand 1-0, niet veel later was het Jason van Dongen, overgekomen van VV Zigo, die zich goed ontwikkelt met de 1-1. Twee minuten later was het Michael Boelen met de 1-2. Voor rust werd het het 2-2. Na rust was het wederom Jason van Dongen die scoorde; 2-3. Al snel werd het 3-3 en 4-3, en leek SC ‘t Zand te verliezen. Abdul Bangura scoorde nog de 4-4, en was het voor de neutrale toeschouwer een prachtig pot voetbal om mee te mogen maken. SC ‘t Zand had de kans om te winnen, gezien de mogelijkheden, maar er was berusting, een knap puntje werd behaald.

Madese Boys-DESK 2-1
Het lijkt een herkenbaar verhaal de laatste weken. Trainers die moeten puzzelen door schorsingen en blessures. Zo is dat ook het geval voor DESK trainer Tom Heijkoop. Ondanks het goede veldspel, en de vele complimenten die de ploeg krijgt, stond DESK weer met lege handen. Koen van Baardwijk redde de eer voor debutant DESK, dat door deze nederlaag onderaan staat. DESK zal snel op zoek moeten naar de nodige drie punten,en zich moeten belonen. Zondag 24 november is het FC Tilburg-DESK, de onderste twee tegen elkaar. Weer een mooie affiche om naar uit te kijken.

VV Rijen-JEKA 3-0
Het was alweer een tijd geleden, dat VV Rijen een overwinning kon bijschrijven. Begin Oktober was de laatste keer, en was VV Rijen trainer Freddy Kruijs heel blij met de overwinning. Omdat JEKA ook voetbalde, kwam VV Rijen in hun kracht, en kon het meerdere malen gevaar stichten. Het was invaller Bram Weijerman, die door hardnekkige blessures weer speelminuten kon maken. Hij zorgde in de 53e minuut voor de 1-0. Dezelfde Bram Weijerman scoorde ook de 2-0. In de slotminuten maakte Freek Trommelen het feest in Rijen compleet.

TSV Gudok-SC Emma 3-1

Zo hik je seizoenen aan, tegen promotie naar de derde klasse. En zo lijkt de ploeg van Ronald Boudewijn niet te stoppen, het lijkt onoverwinnelijk. Dan mag ook wel vermeld worden dat Hans Staps een hele goede basis heeft achtergelaten bij TSV Gudok. De eerste helft vergat Gudok te scoren, het speelde de beste eerste helft van het seizoen. Na rust maakte Gudok het meer dan goed, via Jeffrey Vos werd het 1-0. Niet veel later werd het 1-1, Rick v/d Meer maakte de 2-1 en Pepijn Louer vervolgens de 3-1. Door deze overwinning staat TSV Gudok knap tweede, en speelt het over twee weken een uitwedstrijd bij VV Gilze.


RCD-VV Gilze 0-8

Het was een makkelijke middag voor VV Gilze. Het had geen kind aan RCD. Door deze overwinning staat VV Gilze er heel goed voor in de derde klasse B, en mag er wel verwacht worden dat VV Gilze mee gaat doen om de prijzen. De ploeg van trainer Jeremy Buchly heeft veel kwaliteit, en tikt al seizoenen aan tegen de top in de derde klasse. Jordi van Alphen, Willem van Eijck en Rick van den Dungen zorgden voor de 0-3 ruststand. Rick van den Dungen maakte snel na rust de 0-4 waardoor RCD, het wel geloofde. Via Vasco Oerlemans werd het 0-5. Stan de Kock, Sander Oerlemans en Willem van Eijck zorgden voor de afstraffing van RCD: 0-8.


Virtus-VV ZIGO 3-0

Al heel snel kwam VV Zigo op achterstand, en kwam het deze middag niet meer te boven. Later in de wedstrijd vielen de 2-0 en 3-0. Pas 1 december kan VV Zigo zich revancheren, dan speelt het thuis tegen SC Emma.


SAB-Blauw Wit’81 6-2

Het was een middag om snel te vergeten, voor Blauw Wit’81. Binnen een kwartier was het al 3-0, en deze achterstand kwam Blauw Wit’81 niet meer te boven. Sterker nog, voor rust werd het 4-0. Frank Claassen en Nick Jansen scoorden nog wel treffers voor Blauw Wit’81, maar konden niet voorkomen dat het uiteindelijk 6-2 werd. Blauw Wit’81 speelt aanstaande zondag een inhaalwedstrijd tegen Waspik.


VV Viola-Tuldania 0-1

In het amateurvoetbal spreek je het niet makkelijk uit, maar het is wel een feit. Het is crisis in Alphen. De ploeg van VV Viola trainer Richard de Beer verloor de onderlinge confrontatie met laagvlieger Tuldania ook en staat met acht wedstrijden op één schamel puntje onderaan Als verslaggever van 013voetbal vang je weleens het nodige op, maar dat VV Viola regelmatig het gesprek is in het dorp dat moge duidelijk zijn. Mentaliteit, positiviteit, en voor elkaar door het vuur willen gaan, het zijn de belangrijke punten, om snel de langdurige negatieve reeks om te draaien.


Spoordonkse Boys-SV Reeshof 2-0

De redactie van 013voetbal.nl is hem zeker niet vergeten, Coen Vos is de huidige trainer van de Spoordonkse Boys en doet het onzettend goed. Net als vaker het huidige seizoen en het vorige, is SV Reeshof weer ontzettend wisselvallig. Voor rust en in de slotminuten zorgden de Spoordonkse Boys voor de 1 en 2-0. SV Reeshof eindigde wedstrijd met tien man, Tom Siliakus kreeg twee keer geel. Na de wedstrijd vond SV Reeshof Lars Temminck het nodig om de scheidsrechter nog aan te spreken en kreeg direcht rood. Het was een zwarte dag voor SV Reeshof, dat zichzelf weer eens een slechte dienst bewees.


WSJ-Audacia 1-1

Net als vaker dit seizoen zat het probleem bij WSJ in het scorende vermogen. Voor rust kreeg WSJ de nodige kansen, om het verschil met Audacia te maken. Maar dat gebeurde niet. Na rust was het Ward Ketelaars met de 0-1. Mohamed Albaki redde de eer nog voor WSJ:1-1.


SVG-Neerlandia’31 1-6

Het zijn zware tijden voor SVG trainer Pieter Elias. Waar het het vorige seizoen nog goed ging, met aantrekkelijk voetbal, heeft SVG nu te maken met blessures en afwezigen en blijven de resultaten uit. Al snel kwam SVG op achterstand, maar via Bart Schreurs werd het 1-1. SVG kreeg nog wel de nodige kansen, maar Neerlandia’31 profiteerden van het niet benutten van de kansen. Komende zondag een inhaalwedstrijd: SVG ontvangt het zeer goed presterende Gloria UC, dat knap tweede staat in deze klasse.


Gloria UC-Molenschot 2-1

Het zijn de meest verschrikkelijke wedstrijden voor Gloria UC. Als goed voetballende ploeg zijnde, tegen het fysieke spel van Molenschot. Bij rust was het 0-0, maar Max van Wijnen en Daan Rossi won Gloria UC van Molenschot en kan het zondag tegen SVG een goede dienst bewijzen, als het wint. Door het puntverlies van de White Boys afgelopen weekend, kan Gloria UC de nieuwe koploper worden in de vijfde klasse B.Foutje gezien?
Mail ons via info@013voetbal.nl

 

Plaats een reactie