Overzicht zondag 1 december 2019 | SC ‘t Zand verliest, Sarto blijft winnen en VV ZIGO speelt doelpuntrijk gelijkspel.

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

Overzicht zondag 1 december 2019.


TOP-SC ‘t Zand 3-1
Tot op heden verloopt de eerste helft van het seizoen zeer wisselvallig voor SC ‘t Zand. Het SC ‘t Zand heeft het geluk, dat de concurrenten ook in het spoor blijven van elkaar, en er een lange middenmoot is ontstaan. Trainer Jan de Hoon heeft dan ook de taak, om van de gekomen spelers één team te maken, en dat gepaard met wisselvallige resultaten. Op slag van rust kwam SC ‘t Zand op achterstand, 1-0. Na rust was werd het 1-1, Abdul Bangura scoorde. Tegen het einde van de wedstrijd werd het 2-1 en 3-1, en verloor SC ‘t Zand voor de vierde keer dit seizoen. SC ‘t Zand eindigde de wedstrijd met tien man, Teun Jongbloets kreeg de rode kaart. Door deze nederlaag blijft SC ‘t Zand onnodig onderin de stand staan. Volgende week kans op eerherstel, thuis tegen NEC. Met een uitwedstrijd bij Brabantia sluit SC ‘t Zand de eerste seizoenshelft af. Tijd voor twee overwinningen van SC ‘t Zand.


Beek Vooruit-Sarto 0-3
Wat gaat het ontzettend goed met Sarto, en het grote verschil met het vorige seizoen. Het knappe is ook, dat Sarto trainer Max Raeven aangaf, op onze site, aantrekkelijk en herkenbaar voetbal te willen spelen met Sarto en dat lukt tot op heden zeer goed. En de resultaten volgen. Zo werd er ook gewonnen bij Beek Vooruit, de ruststand was 0-0. Tien minuten na rust was het Tim Dominicus met de 0-1. Dezelfde Tim Dominicus scoorde in de slotfase de 0-2. Daniel Kuipers maakte nog de 0-3, en zo won Sarto verdiend van Beek Vooruit. Komende zondag wacht op sportpark Westend SC Kruisland, de huidige nummer drie. Een week later, de laatste wedstrijd voor de winterstop gaat het op bezoek bij TSC.

Sarto-trainer Max Raeven:
‘We zijn weer trots koploper’.
 
TSC-VV Rijen 1-2
Het is een aardig seizoen voor VV Rijen. Je kunt een keer boven je stand leven, en een periode halen net als het vorige seizoen, wetende dat dat de seizoenen nadien lastig wordt. VV Rijen draait aardig mee in de tweede klasse E, en staat keurig in de middenmoot. Ondanks dat VV Rijen in de warming up, twee spelers zag uitvallen met blessures, Bram Weijerman en Tom Roovers, won het knap van TSC. Op slag van rust kwam VV Rijen op voorsprong, Luc Heestermans maakte de 0-1. Na rust werd het 0-2, Luc Heestermans scoorde wederom, later viel nog de 1-2, maar die kwam te laat voor TSC.

VV Rijen-trainer Freddy Kruijs:
‘We hadden deze overwinning nodig.We hadden hem alleen eerder in het slot moeten gooien.’
 
VV ZIGO-SC Emma 4-4
Het positieve nieuws kwam van Sportpark D’n Haaikant, VV ZIGO heeft een jasje uitgedaan qua kwaliteit, maar de nieuwe trainer Rob van Belkom heeft een seizoen verlengt bij VV ZIGO. VV ZIGO heeft het dit seizoen zwaar in de competitie, met Irene’58 en UVV’40 in de buurt op de ranglijst. VV ZIGO kwam goed voor de dag tegen SC Emma, maar deed zich tekort. Al snel werd het 0-1, en 0-2 voor SC Emma. Ilyas Osman maakte de 1-2, maar de ruststand was 1-3. Bodey v/d Kaay scoorde de 2-3, Hanad Dhimbli met de 3-3. De 3-4 was een mokerslag voor VV ZIGO, maar in de extra blessuretijd werd het nog 4-4 door Frans de Leij. VV ZIGO eindigde de wedstrijd met tien man, Abdukhadir Osman kreeg direcht rood, een slaande beweging.

VV ZIGO-trainer Rob van Belkom:
‘We hadden het betere van het spel de gehele wedstrijd, en toch stonden we achter met rust. Abdu kreeg rood vanwege een slaande beweging, dat valt niet goed te praten.’
 
WSJ-OVC’26 2-1

WSJ heeft zich tot op heden echt tekort gedaan, met de overgekomen spelers van VV ZIGO, staat het te laag op de ranglijst. Het maakt het veel ploegen lastig, maar het beloond zichzelf niet genoeg. OVC’26 wordt gezien als een kandidaat voor het kampioenschap, maar laat de nodige steken vallen. Jong Brabant, de directe concurrent voor het kampioenschap speelde gelijk tegen Gesta, en verloor van RKDSV, en dat kan niet, als je wil meedoen voor het kampioenschap. Na twintig minuten was het Bram v/d Aa met de 1-0, Andrew v/d Wouw zorgde voor de 1-1, op slag van rust. Ricardo Donders maakte in de slotfase de 2-1, en zo won WSJ van OVC’26.


Gloria UC-OVV’67 5-0

Gloria UC wil niets liever dan snel weer promoveren naar de vierde klasse. The White Boys is een concurrent, maar via de nacompetitie kan Gloria UC het niveau makkelijk aan. De zeperd tegen SVG deed ontzettend veel pijn. Opmerkelijk was de uitspraak van Gloria UC trainer John Janssens gisteren, Daan Rossi de belangrijke schakel zat in een vormdip. Als verslaggever  kijkend tegen SVG, heeft Daan Rossi zeker zijn kwaliteiten, maar is een zeer luie spits. Zeker in de vijfde klasse, is het je mouwen opstropen. Daan Rossi maakte wel de 1-0, Koen v/d Broek met de 2-0. De 3-0 en 4-0 kwam van Hein Patist, Bart Verhoeven maakte de 5-0. Gloria UC speelt op bezoek bij DVVC volgende week en eindigt dit kalenderjaar thuis tegen TVC Breda. Promotie lonkt voor de ploeg uit Baarle-Nassau.


DEES-SVSOS 4-1
Ook hier goed nieuws, SVSOS trainer Johan v/d Pas gaat nog een seizoen door, bij het gezellige SVSOS. Hoe betrekkelijk zijn resultaten, als je als trainer op je plek voelt. Gijs van Oort maakte het doelpunt voor SVSOS.

SVSOS-trainer Johan v/d Pas:
‘De resultaten zijn nog niet altijd even goed, maar heb het goed naar mijn zin bij SVSOS. Ik ga graag nog een seizoen door.’

Plaats een reactie