Overzicht bekerwedstrijden vrouwen

In Vrouwenvoetbal, Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

DISCTRICTSBEKER VROUWEN | Bekijk een overzicht van een aantal gespeelde bekerwedstrijden bij de vrouwen van afgelopen weekend. 

VCB VR1-Baardwijk VR1 3-4
De ploeg uit Biezenmortel komt ook dit seizoen weer uit in de derde klasse, en doet dat naar behoren. Met veel gezelligheid en positiviteit, is een goed resultaat leuk, maar niet de prioriteit. Dat geldt hetzelfde voor Baardwijk dat leuk meedraait in de derde klasse in de competitie. De verschillen waren in deze wedstrijd dan ook zeer klein. VCB gaat komende zondag 8 september op bezoek bij een ‘013’ club Uno Animo. De kans op eerherstel.

VV Gilze VR1-Helvoirt VR1 1-0

Net als bij de heren, gaat het bij de vrouwen ontzettend goed. Het vorige seizoen bleef de vrouwenploeg uit Gilze keurig in de tweede klasse, met zeer aantrekkelijk voetbal. Tegen derdeklasser Helvoirt won het ook, en begon het bekercampagne heel goed. Komende zondag gaat VV Gilze op bezoek bij TSVV Merlijn.


GSBW VR1-VV Riel VR1 4-0

Het waren de twee best voetballende ploegen van de derde klasse het vorige seizoen GSBW en VV Riel, maar VV Viola werd de kampioen. En wat is er dan leuker om elkaar weer te treffen in de KNVB beker, de derby tussen Goirle en Riel. Het vorige seizoen had VV Riel veel moeite met GSBW, en dat bleek deze zondag op sportpark D’n Kuil. Waar beide ploegen goed de competitie begonnen het vorige seizoen, zakte het daarna in. GSBW was in deze ontmoeting te sterk voor VV Riel, waar er snel wat verandert zal moeten worden, om niet weer een teleurstellend seizoen tegemoet te gaan.


Were Di/FC Tilburg VR1- Nieuwkuijk VR1 7-2

Het succes gaat door, de fusie van Were Di/FC Tilburg vrouwen gaat door. Twee keer werden ze kampioen, en zetten het vrouwenvoetbal op de kaart in de regio. Behalve het goede en aantrekkelijke voetbal, is het ook hoe een fusie moet zijn. Positief, gezellig, en bereid om er iets moois van te maken. Deze keer waren de vrouwen veel te sterk voor Nieuwkuijk, en kan het zich richten op de volgende wedstrijd. Komende zondag gaan ze op bezoek bij de vrouwen van Nemelaer.


VV Trinitas Oisterwijk VR1- OVC’26 VR1 10-5

Hoe een fusie uitpakt is altijd maar afwachten, in dit geval heel goed. Welke vrouwen willen nog de overstap maken voor de fusie, en welke haken af. De vrouwen VV Trinitas Oisterwijk starten de competitie in de vierde klasse, kijken hoe de ploeg zich daarin ontwikkelt. OVC’26 is een gezellige ploeg, waar goed resultaten leuk zijn, maar niet de prioriteiten om te winnen hoog zijn. In de beker krijg je de meest leuke uitslagen, zo ook bij deze confrontatie. OVC’26 VR ontvangt Gloria UC, dat de eerste wedstrijd verloor van Waspik VR, VV Trinitas Oisterwijk gaat op bezoek bij Waspik VR1.


VV Viola VR1-Bavel VR3 – Uitgesteld
De prachtige velden op sportpark Alpheim bij VV Viola lagen er klaar voor. Helaas ging de wedstrijd niet door het afgelopen weekend, deze wordt donderdag 12 september om 20.00 uur in Alphen ingehaald.

Verslaggever E.van Hoek

Plaats een reactie