Overzicht bekerwedstrijden | VOAB plaatst zich voor de volgende ronde , Hilvaria wint van SC ‘t Zand

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

DISTRICTSBEKER | Bekijk hieronder een selectie bekerwedstrijden van zondag 8 september 2019.

 

Woudrichem-VV Rijen 1-1
Na vier mooie seizoenen VV Rijen, nam trainer Max Raeven afscheid van de prachtige club uit Rijen. Freddy Kruijs is sinds dit seizoen de nieuwe trainer van VV Rijen, en doet het op heden in de beker heel goed. Het vorige seizoen liet VV Rijen al zien, dat het over een goede selectie beschikt, maar gedurende het seizoen wel steken heeft laten vallen. Met een winstpartij en een gelijkspel, is VV Rijen hard op weg naar de volgende ronde van de beker. Volgende week zaterdag ontvangt VV Rijen, GRC’14.

Hilvaria-SC ‘t Zand 1-0
Op papier zeker een prachtige poule om naar uit te kijken. Hilvaria, SC ‘t Zand, FC Axel en SVSSS. Onder zonnige omstandigheden stond er vanmiddag een mooie wedstrijd op het programma. SC ‘t Zand won de eerste wedstrijd, Hilvaria verloor de eerste wedstrijd, dus op voorhand was al duidelijk, dat de verschillen niet groot zullen zijn. Hilvaria won vandaag, door een doelpunt van Lars Henkes in de 82e minuut. SC ‘t Zand gaat volgende week zaterdag op bezoek bij FC Axel, Hilvaria bij het al uitgespeelde SVSSS.

Beerse Boys-VOAB 2-4
Een leuke confrontatie tussen Beerse Boys en VOAB in de KNVB districtsbeker. Eerder stond deze wedstrijd in het oefenprogramma, twee weken geleden won VOAB met overtuigende cijfers (0-5).  Trainer Hans Staps maakte de overstap van TSV Gudok naar de Beerse Boys, en is het zeker een ploeg die wij graag gaan volgen en tevens ook deelneemt aan de REGIO 013-CUP. Zo makkelijk als in de oefenwedstrijd ging het voor de Goirlenaren dit keer niet. Beerse Boys kwam namelijk op een 2-0 voorsprong, de 1-0 ontstond door een goede actie van de middenvelder van Beerse Boys die fraai binnen kon schieten. De 2-0 kwam met geluk voor de voeten van een Beerse Boys-aanvaller die af kon ronden. VOAB domineerde de eerste helft en had veel balbezit. De aansluitingstreffer kwam van Stijn van Laarhoven, die na een goede pass van Thomas Huijben knap afrondde. Ruststand 2-1.

Pas  vrij laat in de tweede helft viel de 2-2, Mustapha Houba scoorde na een goede actie van Stijn van Laarhoven op de achterlijn. De 2-2 was een tik voor de Beerse Boys, Xavier v/d Ven en Mustapha Houba scoorden de 2-3 en de 2-4. Het was een terechte overwinning voor VOAB, dat zich plaatst voor de volgende ronde van de beker. In het kader van serieuze tegenstanders oefent VOAB in eigen huis as. dinsdag tegen SC ‘t Zand.


FC Tilburg-Eijsden 0-3
De voorbereiding van FC Tilburg verloopt teleurstellend, het scoort moeilijk, en de ploeg van trainer Sofus de Rooij is nog steeds zoekende. Ook vandaag verloor het van Eijsden, en is het bekeravontuur voor FC Tilburg al voorbij. De competitie komt eraan, FC Tilburg zal vol aan de bak moeten, want in de tweede klasse E zitten veel sterke ploegen.

SVGHaarsteeg 1-5
Een mooie confrontatie vandaag in Tilburg. SVG-clubman en trainer Pieter Elias ontving oud VV ZIGO-trainer Ercument Metin. In onze voorbereiding hebben we al het nodige en genoeg gezegd over de situatie bij VV ZIGO. Trainer Ercument Metin heeft in Haarsteeg een nieuwe prachtige club gevonden, en het ontzettend goed naar zijn zin heeft. SVG draait altijd aardige seizoenen, wel met wisselvallige resultaten. Vandaag was Haarsteeg een maatje te groot voor SVG, en won Ercument Metin van Pieter Elias. Dat is zeker de charme van de beker, leuke wedstrijden!

Neerlandia’31-VV Viola 4-2
WSJ maakte indruk, VV Riel liet zich al aardig zien in de voorbereiding. Hoe is het met de ploeg van VV Viola trainer Richard de Beer? Tot op heden, wisselvallig, waar trainer Richard de Beer eerder aangaf, met momenten aardig voetbal zag, verloor het vandaag van laagvlieger Neerlandia’31 uit de vijfde klasse. Nu zegt dat nog maar weinig, maar dat de ploeg uit Alphen nog hard zal moeten werken is duidelijk. Zeker met GSBW en Jong Brabant in de eerste twee wedstrijden van de competitie.

TSV Gudok-SV Reeshof 3-1
De buren tegen elkaar, het levert altijd weer spektakel op. Tot op heden met vaak de meeste winst partijen voor TSV Gudok. Zo ook vandaag, TSV Gudok was te sterk voor SV Reeshof. Bij deze ene confrontatie zal het blijven, TSV Gudok komt uit in de derde klasse, SV Reeshof in de vierde.

Plaats een reactie