OVC’26 geeft 3-0 voorsprong weg en degradeert !

In Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

NACOMPETITIE | De Tilburgers van OVC’26 degradeerden vanmiddag uit de derde klasse. Bezoekers uit Breda sloegen in het laatste kwartier keihard toe

OVC’26 stond vanmiddag voor de eerste opgave in de strijd tegen degradatie. WDS’19 uit Breda was de tegenstander. In de eerste helft kwamen de Tilburgers al na 7 minuten spelen op een 1-0 voorsprong dankzij een schitterend afstandsschot van aanvoerder Kenny Staps. Dezelfde Staps miste na een half uur spelen een penalty ( zie Facebookpagina @013voetbal). Toch kwam de 2-0 al vrij snel na de gemiste penalty, Shurburney Rosaria zorgde met een geplaatst schot voor de 2-0. De Tilburgers leken de wedstrijd onder controle te hebben en af te gaan stevenen naar een overwinning.

Niets van dat bleek waar in de tweede helft. Ondanks dat OVC’26 nog op een 3-0 voorsprong kwam dankzij een kopbal van Niek van Weerdenburg en nog een gemiste penalty van Michael Smulders, scoorden de bezoekers uit Breda liefst driemaal in het laatste kwartier van de wedstrijd.3-3!

In de verlenging werd niet meer gescoord en met de penalty’s waren de bezoekers gelukkiger.  Zo degradeert OVC’26 met trainer Rob van der Kaaij op miraculeuze wijze naar de vierde klasse.

Later meer tekst en foto’s! 

Plaats een reactie