Nick van Vugt: ‘We kijken uit naar de derby’s tegen GSBW en VV Viola’

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

We vroegen de trainer een korte reactie te geven op de indeling en de doelstelling van VV Riel. 

Wat vindt je van de competitie indeling?
We zijn erg blij met de indeling in 4D, na het kampioenschap in de 5e klasse van afgelopen jaar. Een pittige, maar erg interessante indeling voor ons met veel ‘013’ tegenstanders en heuse derby’s.


Hoe schat je de sterkte in van de ploegen in de vierde klasse D?
Vorig jaar hebben we tegen een aantal 4e-klassers geoefend gedurende het seizoen en hierin merkten we een duidelijk verschil qua niveau met de 5e klasse. Ploegen met meer de intentie om verzorgd voetbal te spelen, individueel betere tegenstanders en alles in een hoger tempo. Dit zullen we komend seizoen wekelijks gaan ondervinden en we willen laten zien dat VV Riel afgelopen seizoen stappen heeft gemaakt en thuishoort in vierde klasse. De derby’s tegen VV Viola en GSBW staan weer op het programma.


 Hoe kijk je als trainer naar deze derby’s?
Het is altijd leuk om derby’s te spelen. Vorig seizoen troffen we GSBW voor de beker en speelden we tegen Viola voor de REGIO 013-CUP. Deze potjes leven bij de spelers, de club en de supporters, dus we kijken er naar uit om komend seizoen GSBW en Viola voor de competitie te gaan treffen. Naast deze twee ploegen staan ons een hoop leuke tegenstanders te wachten uit de ‘013 regio’.


Wat is de doelstelling van VV Riel voor het komende seizoen?
Voor komend seizoen is de doelstelling voor VV Riel duidelijk, namelijk handhaving in de 4e klasse. Het doel is om de komende jaren een stabiele 4e klasser te worden.

Plaats een reactie