Joey Verhoeven bezig aan zijn laatste seizoen bij Blauw Wit’81

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

Trainersnieuws.


Foto: Blauw Wit ’81
Joey Verhoeven (links)

Joey Verhoeven is bezig aan zijn laatste seizoen bij de Blauw-witten uit de Moer. Verhoeven heeft de afgelopen zes seizoenen als hoofdtrainer gewerkt, na drie seizoenen UVV, waar hij tweemaal kampioen werd, maakte hij de overstap naar Blauw Wit ’81.

‘Ik heb een leuke tijd gehad en dat heb ik nog steeds bij Blauw Wit ’81, maar nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb de afgelopen drie seizoenen moeten werken met een selectie voor het eerste elftal van ongeveer 14 a 15 spelers. In mijn volgende stap werk ik graag met een grotere selectie voor 1 & 2.’

Verhoeven komt met Blauw Wit’81 uit in de vierde klasse C en staat met 11 punten uit 6 wedstrijden op de 7e plaats. 

Plaats een reactie