FINALE REGIO 013-CUP / Seizoensafsluiting 013voetbal.nl geslaagd!

In 013voetbal, Evenementen door 013voetbal0 Comments

EVENEMENTEN | Afgelopen vrijdag 31 mei is de finale van de REGIO 013-CUP met de daarbij horende feestavond en voetbalverkiezingen zeer geslaagd geweest! 


De competitie in het amateurvoetbal zit erop, en net als het vorige seizoen, werd er na afloop van de finale een eindfeest georganiseerd. Tijdens het feest worden de prijzen verdeeld in de REGIO 013-CUP, worden de uitslagen van de ‘013’ voetbalverkiezingen bekend en worden kampioenen uit de regio in het zonnetje gezet! Het vorige seizoen werd het seizoen afgesloten bij VV ZIGO, dit seizoen bij het zeer gastvrije en gezellige SV VOAB in Goirle, daarvoor ons dank! De bedoeling is dat we dit elk seizoen bij een ‘013’ club organiseren.De finale en eindfeest bij uw clubbie organiseren? Meld je aan via info@013voetbal.nl

REGIO 013-CUP
Het afgelopen seizoen hebben we voor de eerste keer de REGIO 013-CUP georganiseerd. Heel veel belangstelling van de ploegen in het amateurvoetbal, en louter veel positieve reacties over de opzet van dit toernooi, we kijken dan ook zeer tevreden terug op de eerste editie. Op welk niveau dan ook acterend, leuk om ploegen te zien voetballen uit dezelfde stad of regio, die normaliter niet vaak tegenover elkaar staan, met veel sportiviteit en gezelligheid. Zonder onze sponsoren was de geslaagde editie niet mogelijk geweest, daarvoor ons dank! Uiteraard bedanken wij alle deelnemende ploegen, en zien ze graag terug in het nieuwe seizoen. Nog niet ingeschreven voor het nieuwe seizoen? Doe dit dan nog snel….KLIK HIER voor het inschrijfformulier.

De FINALE
Vrijdag 31 mei, werd vooraf aan de geslaagde feestavond, de finale gespeeld van de REGIO 013-CUP op sportpark v/d Wildenberg. De finale van de eerste editie ging tussen eersteklasser SC’ t Zand en tweedeklasser SV VOAB. Positief om te zien, dat er veel belangstelling was voor deze wedstrijd, het was dan ook heerlijk weer. SC ‘t Zand heeft een aardig seizoen achter de rug, net als VOAB, en al snel werd er duidelijk dat er twee goed voetballende ploegen in de finale stonden. Beide ploegen deden weinig voor elkaar onder, er werd hard gestreden, en het spel golfde op en neer gedurende de eerste helft. Op wat kansjes na, leverde de eerste helft weinig gevaar op, en gingen beide ploegen rusten met 0-0. Een terechte tussenstand.

De tweede helft een iets beter VOAB, het gaf meer druk naar voren, en heeft veel beweging tussen de linies. Zo kreeg de vertrekkende Joran Beerens nog een grote kans om de openingstreffer te maken, iets wat gezien de gehele wedstrijd verdiend zou zijn. Het bleef lang 0-0, het was wachten op een doelpunt, een doelpunt zou ook meteen de winst betekenen, aangezien de ploegen gelijkwaardig waren aan elkaar. In de 83e minuut, was de snelle aanvaller van SC ‘t Zand Samir Medic de keeper van VOAB te snel af, en zorgde voor de 0-1. VOAB kreeg nog kansen op de 1-1, en had zeker moeten scoren, maar verzuimde. Zo won SC ‘t Zand de eerste editie van de REGIO 013-CUP en mag met de selectie op trainingskamp, namens hoofdsponsor trainingskampen.nl

De finalewedstrijd werd gefilmd door de flexibele videomast van SPORTSVIEW! Een aftermovie van de finalewedstrijd is te zien op onze Facebookpagina.

Ook bij uw clubbie professionele videobeelden maken van wedstrijden? Met de SPORTSVIEW videomast is het opnemen en terugkijken van elke wedstrijd eenvoudig, flexibel en doeltreffend. Vraag meer info aan via helwin@sportsview.nl of bel 073 6 123 320.

Prijsuitreiking REGIO 013-CUP
Winnaar: SC ‘t Zand
2e plaats: SV VOAB
Man of the match: Samir Medic
3e plaats: GSBW en VV Rijen
 
Topscorer: Stijn van Laarhoven(VOAB)
Beste keeper: Jelle v/d Velden(GSBW)
Beste speler: Rick de Kok (SC ‘t Zand)
Beste scheidsrechter: Sjef v Gestel

Sportiviteitsprijs: VV Riel 1


Feestavond / ‘013’ voetbalverkiezingen 2018/2019 
Na de wedstrijd, nam DJ V-Delicious het stokje over, en zorgde voor een geweldige sfeer, met opzwepende muziek. Zo was er buiten de finalisten o.a. er een delegatie van VV Riel 1, GSBW, SVSSS, VV Rijen, TSV Gudok, VV ZIGO aanwezig, maar ook de vrouwen van ST Were Di / FC Tilburg en SV Nevelo en nog veel meer, die zorgde voor een gezellige sfeer. Aangezien het buiten wat kouder werd, ging de mensen lekker het clubhuis in , dat sfeervol was ingericht, en ook de mensen achter de bar hard werkte om iedereen te voorzien van een drankje en een hapje. Buiten DJ-V Delicious waren er ook optredens van Frank Smeekens, Christian Adriaansen, en Youri Broers. De avond stond natuurlijk ook in het teken van de uitslagen van de ‘013’ voetbalverkiezingen. Hieronder een overzicht van de winnaars.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement, en willen iedereen bedanken, voor het werk in aanloop naar het evenement, maar ook natuurlijk tijdens, want er is ontzettend veel werk verzet.
Door dit veel vele werk, is alles in goede banen verlopen, en kunnen niet alleen wij, maar ook de vele belangstellende mensen terugkijken op een geweldig slotfeest. We bedanken nogmaals alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd.

Uitslagen ‘013’ voetbalverkiezingen

Trainer van het seizoen 2018/2019: Cemal Yilmaz(SVSSS)
 
Keeper van het seizoen 2018/2019: Carlo v/d Beukel (VV DESK)
 
Speler van het seizoen 2018/2019: Stijn van Laarhoven(SV VOAB)
 
Herenteam van het seizoen 2018/2019: SVSSS 1
 
Vrouwenteam van het seizoen 2018/2019: ST Were Di/ FC Tilburg VR1

Uiteraard was er ook een prijs voor de winnaar van de TOTO:
Met 9 punten was dat dit seizoen Roy Beerens(Gloria UC)
 
Iedereen van harte gefeliciteerd en op naar het nieuwe seizoen! 
 
Waar de competitie dan is afgelopen, zijn er nog wat ploegen die in actie komen in de nacompetitie. Deze volgen wij uiteraard namens 013voetbal op de voet.

Plaats een reactie