FC Tilburg zoekt voetbalsters | dinsdag 10 maart open training

In Oproepen door 013voetbal0 Comments

Oproep. Bericht van FC Tilburg. 


Heb je nog nooit iets met een voetbal gedaan of ben je een supertalent en wil je jouw kunsten laten zien bij een (andere) club?

Bij FC Tilburg hebben we op het moment 3 teams die allemaal wel wat versterking kunnen gebruiken. Het is niet alleen heel goed om te sporten maar ook nog eens heel gezellig om bij een team te horen. Ook buiten het voetbal om en in de derde helft. Kom dus gezellig meetrainen en geef even aan in een mailtje (activiteiten@fc-tilburg.nl) dat je komt, dan houden we daar rekening mee en kunnen de trainers een leuke training in elkaar zetten voor het juiste aantal. Kun je niet op dinsdag 10 maart? Geen nood. Je mag altijd een keer vrijblijvend meetrainen. We trainen op dinsdag en donderdag van 20.00 uur – 21.30 en spelen onze wedstrijden op zondag. Eerst een keer komen kijken kan natuurlijk ook! Ben je jonger dan 17 en wil je graag op zaterdag voetballen? Dat kan natuurlijk ook. We hebben een groeiende meidenafdeling met voor elke leeftijd een passend team.

Neem vooral contact op bij vragen en/of twijfel! Neem gezellig al je vriendinnen, nichtjes, tantes en andere familieleden mee.

Plaats een reactie