Een sportief pinksterweekend met het FC Tilburg Tournament

In 013voetbal door 013voetbal0 Comments

JEUGDVOETBAL | Over enkele dagen is het zover. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni organiseert FC Tilburg een nieuw Internationaal jeugdtoernooi.

Over enkele dagen is het zover. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni organiseert FC Tilburg een nieuw jeugdtoernooi. 24 teams uit 5 verschillende landen zullen naar de voetbalclub komen om daar hun talent te laten zien. De deelnemende landen zijn Nederland, Frankrijk, Tsjechië, België en Polen. De teams zijn opgedeeld in 2 categorieën namelijk jongens onder 13 en jongens onder 15. Winnen is niet het belangrijkste van dit toernooi, vooral sportiviteit staat centraal voor dit toernooi.

Niet alleen voor de voetballers is het een gezellig weekend, ook aan de supporters en toeschouwers is gedacht. Met een beetje geluk zitten zij lekker in de zon op het terras. Wie weet zet er dan een nieuwe traditie voort met een jaarlijks terugkerend evenement.


Wij wensen alle voetballers, en FC Tilburg heel veel succes en plezier met de eerste editie van dit mooie jeugdtoernooi! 

 

Plaats een reactie