Ambitieus GSBW overklast matig Audacia

In Wedstrijd van de week, Wedstrijdverslagen door 013voetbal0 Comments

WEDSTRIJD VAN DE WEEK | Een heerlijke herfstdag, In een leuke en gezellige vierde klasse D, stond een mooie wedstrijd op het programma, Audacia – GSBW. 

De wedstrijd tussen het moeizaam acterende Audacia en het ambitieuze GSBW, dat nog steeds baalt van de degradatie van vorig seizoen. Audacia presteert dit seizoen zeer moeizaam, met ploegen als WSJ, VV Viola en Oisterwijk in de buurt zal het elke week moeten knokken om in de vierde klasse te blijven. GSBW wil niets liever dan weer via de nacompetitie of via een eventueel kampioenschap promoveren.

Audacia begon fel aan de wedstrijd, met veel passie en strijd, werd GSBW verrast. GSBW wat bekend staat om goede behendige voetballers, kreeg wel wat kleine kansjes in de beginfase, echt gevaarlijk werd het niet. Uit de eerste beste tegenstoot, scoorde Audacia, via een goed lopende aanval de 1-0 door Jur Janssen. Na het doelpunt ging het gelijk op, al voerde GSBW de druk op, en liet zien dat het over veel kwaliteit beschikt. Audacia liet zich te ver terugzakken, wel kreeg het een levensgrote kans op de 2-0, maar het was GSBW die de mogelijkheid kreeg om makkelijk te combineren en via een vrije trap viel al snel de gelijkmaker, Rick Kuipers scoorde namens GSBW. GSBW liet het fysieke Audacia niet meer in de wedstrijd komen, wat binnen het half uur zorgde voor de verdiende 1-2 door Dion van Loon, dit keer uit een corner. Trainer Martijn van Wanrooy werd zichtbaar kwaad langs de kant, uit twee standaardsituaties, twee doelpunten tegen, het beeld van het moeizaam acterende Audacia. Na de 1-2 viel al binnen twee minuten de 1-3, Nermin Husic besliste de wedstrijd al in de eerste helft.

Audacia is een warme, gezellige en gemoedelijke club, dat in voor en tegenspoed, altijd zal leven onder de supporters. In alle leeftijden, waren ze te vinden langs de lijn, onder ideale herfstomstandigheden. In de tweede helft was GSBW wederom beter, en het kon ook niet uitblijven dat al snel de 1-4 viel door wederom Nermin Husic. De wedstrijd kabbelde door, GSBW geloofde het wel, Audacia ploeterde door, wat het wedstrijdbeeld niet ten goede kwam. De 2-4 viel nog door Jannes Klijsen, en Sander Schell zorgde nog voor de 2-5, en GSBW won verdiend deze wedstrijd.

Weekaanbiedingen - House Of Nutrition

Plaats een reactie